Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok. Hölgy esetleg aki eljonne velem pénteken Magyarhertelend re fürdeni illetve szaunázni? köszönöm
Sziasztok!! LAST MINUTE hétvégén péntek délutáni indulással és vasárnap délutáni erkezessel van kedve valakinek csatlakozni az Adriára utazás szállás megoldott max 3-4 főnek
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak!
Amatőr, de tapasztalattal rendelkező masszőrként csatlakoznék párokhoz, akár szex mentesen is. Bp, Pest, Fejér.
Holnapi nap (05.22.) reggeli / délelőtti esetleg kora délutáni órákban keresek egy hölgyet vagy egy párt akivel kellemes eltölthetnénk néhány órát, és kiélvezhetnénk egymás okozta örömöket Budapesten vagy Budapest vonzás körzetében.
Chaten elérhető vagyok.
Valós, találkozni merő, tapasztalt srác vagyok!
Szép napot mindenkinek!
Chaten elérhető vagyok.
Valós, találkozni merő, tapasztalt srác vagyok!
Szép napot mindenkinek!
Kedves Hölgyeim! Ma este Siófok és környékén kényeztető masszázst kínálok erre a borús napra feltöltődésként.
Még mindig keresek augusztua első hetére Mátraháza környékén egy aranyos,helyes párt.
Most hétvégén a Gyulai Corvin Hotelben leszünk szívesen ismerkedünk.
Irj
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2024. 05. 21. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 21. kedd 07:05

Sziasztok
Holnap délután jön valaki a Magnumba egy kicsit kalandozni?
Sziasztok
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni, csak ha beszélünk a hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni, csak ha beszélünk a hölggyel!!
Üdv

Aquaworld valaki?

Ma Bp-en estefele valaki?

Zalaegerszegen eljárhatna velem pasi szaunázni az uszodába.
Sziasztok! Ma lesz valaki közületek Bükfürdőn?
Ma valaki Szigetvàri fürdő?
Bp/Pest megyéből keresem masszőr partnerem, akár kölcsönösen is.
Sziasztok masszőrt keresek saját részemre 25vagyok helyed legyen teljes testes masszázst szeretnék csak mackó kedvelők