Pápai furdorol van valakinek tapasztalata?
Én 6ig voltam szaunazni, kellemes volt.
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 06. 28. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Berekfürdőn nyaralunk! A nejemnek keresnénk masszőrt ! (Tantra , Yoni) Csak masszázs behatolás nélkül!
sziasztok 38 éves veszprém megyei pasi vagyok olyan párokat keresek mai napra akik mennek sárvári fürdöbe szívesen csatlakoznék benne vagyok minden jóban sajnos nekem nincs kocsim el kéne értem jönni de természetesen állóm az egész napot írjatok
Mert nem érdekel, hogy textil mentes esteken legyünk ott.
Ez úgy látszik neked lenne fontos, nem nekünk. (Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2024. 06. 29. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez úgy látszik neked lenne fontos, nem nekünk. (Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2024. 06. 29. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért szombaton mentek? Szerda-pentek-vasarnap textilmentes..
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 06. 28. péntek 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szívesen fogadnék nőt párokat saját privát szauna jakuzzis estére.
Sziasztok! Bükfürdőre megy valaki közületek?
Sziasztok!
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból.
Csütörtöktől Balatonalmádin vagyunk !
Párokkal szívesen ismerkednénk a korosztályunkból.
Sziasztok! Ki lesz ma Pápán a strandon? Kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét, nagyobb farkú pasi vagyok! Írjatok!
Zalaegerszegen valaki tud erotikus masszázst? Pasit keresek hozzá.
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Tegnap is ellátogattam a Tepidáriumba. Sajnos nem jött Zsófi (és más sem). De hátha jövő héten
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 22:01

Törölt felhasználó (4680924)

Zsófi, kérted, (két hét múlva pénteken talizunk újra) kiírom. Köszönöm a pasitársam nevében is ma kora délutáni tipitapidáriumos kalandunkat Debrecenben! Nagyon fincsi voltál!
Én itt vagyok tudunk találkozni
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton este valaki Ráckeve aqualand?

Sziasztok! Gyulán nyaraló párokat szívesen szórakoztatnék, vagy lennék játékszeretek, amire csak szeretnétek. Akár közös fürdőzés, ebéd, kávé, szex minden mennyiségben. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is szeretnének!
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Sziasztok!
Péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszek wellnessre és bulihoz ismerkedéshez párokat keresek. pirivre irjatok zsolesz
Péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszek wellnessre és bulihoz ismerkedéshez párokat keresek. pirivre irjatok zsolesz
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok. Ma valaki magyar hertelend? Textil mentes övezet?