Sziasztok!
Ma lesz valaki Sárváron, Bükön közületek?
Ma lesz valaki Sárváron, Bükön közületek?
Masszor most Budapesten?
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Ma Budapesten masszírozna valaki?
Augusztus 12-15 lotusba leszek Hévíz...40 es izmos srác...
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra, közös programok kirándulás, welnesz srb. Miskolcon, Borsodban keresek, de reális távolság nem gond. Valaki?
sziasztok nem megy valaki ma Veszprém vagy Zala megyéböl Sárvári fürdőbe ?szívesen csatlakoznák
Veszprém megyei 39 éves férfi vagyok benne vagyok minden jóban
Veszprém megyei 39 éves férfi vagyok benne vagyok minden jóban
Kecskeméten a szauna részeleg milyen páros ismerkedés szempontjából?
Sziasztok,ma Magyarhertelendenden leszünk a textil mentes részén, szívesen ismerkedünk.
sziasztok nem vellneszeznek párok sárváron tapolcan vagy hévizen ?Veszprém megyei srác vagyok Tapolca mellet lakom benne vagyok minden jóban .szívesen csatlakoznék párokhoz írj bátran
sziasztok veszprém megyei srác vagyok szívesen csatlakoznák velneszezni kedvelő párokkal
minden jóban benne vagyok írj bátran
minden jóban benne vagyok írj bátran
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
mással, illetve másokkal
(Ez egy válasz badboy1221 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Zsofival vagy mással?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 22:33
Törölt felhasználó (4680924)

Mai napon ismét fantasztikus élményeket szerezhettem pasitársaimmal a debreceni szaunában, gőzfürdőben és tepidáriumban!
Köszönöm a kellemes "pihenéskiegészítést"

Sziasztok. Budapesten Árpád híd környékén keresek hölgyet nudizni napozni.. Lazulni. Írj rám kérlek
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Kecskemet fürdő szauna ?
Sziasztok!ma este pár Demjénben aki ismerkedne magas izmos pasival,nagy intimmel?
Mai napon ismét fantasztikus élményeket szerezhettem pasitársaimmal a debreceni szaunában, gőzfürdőben és tepidáriumban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 22:01

Törölt felhasználó (4680924)

Zsófi, kérted, (két hét múlva pénteken talizunk újra) kiírom. Köszönöm a pasitársam nevében is ma kora délutáni tipitapidáriumos kalandunkat Debrecenben! Nagyon fincsi voltál!