Sziasztok. Ma valaki hertelend?
Budapesten ma masszőr?
Én nagyon szívesen massziroznám a hölgy szemet gyönyörködtető testét
(Ez egy válasz többöröm üzenetére (2024. 07. 09. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Az nálunk is elkelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 18:00

Törölt felhasználó (4704825)

Sziasztok. Feleségem részére keresnék egy ügyeskezű masszőrt Tapolcán.......
Sziasztok. Feleségem részére keresnék egy ügyeskezű masszőrt Tapolcán.......
Szívesen masszírozok hetero alapon.
Sziasztok!
Valaki szokott járni Szentgotthárdra szaunázni?
Esetleg a héten valamelyik nap délelött lesz ott valaki?
Valaki szokott járni Szentgotthárdra szaunázni?
Esetleg a héten valamelyik nap délelött lesz ott valaki?
30-as, sportos, kedves, masszázsban profi, cuckoldban és többesben már tapasztalattal rendelkező srácként keresem igényes, intelligens pár társaságát közös élményekhez cuckoldhoz, wellness kalandokhoz
privátban írjatok kérlek!

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
szisztok masszirozna valaki baranyában?
Sziasztok. Holnapi napra keresek hölgyet akinek lenne kedve szaunázni napozni stb.. délutáni program lenne.. ha valakit érdekel írjon Baranya megye
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 20:17
Törölt felhasználó (4749364)

Sziasztok! Ma este magnum szauna? Ki csatlakozna? Ma holgyek is lesznek, bp 18ker, Vecses kornyekerol elviszlek csatlakozna valaki ;(
Budapesti masszőr?
Massázsra keresek hölgyet, ésetleg párt. Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja. Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni.
Üdv Győri srác welnessezne,szaunazna aktív úrral
Kóspallagon lenne pár akit lehetne kukkolni?
Sziasztok! Ma este magnum szauna? Ki csatlakozna? Ma holgyek is lesznek, bp 18ker, Vecses kornyekerol elviszlek csatlakozna valaki ;(
Sziasztok.. hölgy társaságát keresnem.. kellemes idő el töltésére.. érdekel valakit akkor írj üzenetet
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére keresek partnert: párt, vagy lányt/hölgyet. Miskolc, Borsod megye előnyben. Valaki?
Jovo heten Harkanyban lannyal szivesen ismerkednenk