Massázsra keresek hölgyet, ésetleg pár hölgytgját. Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja. Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni.
Ma valakik Harkány strand?
Hónap végén Révfülöpre megyünk. Lesz innen valaki?
Harkanyban lany vagy par a jovo heten?
Üdv mindenkinek!Pár Keszthelyen a Siriusban?
Olyan hölgyeket, párokat keresek, akik érzéki, finom erotikára, naturista programokra, esetleg masszázsra vágynak.
Pest megyei masszőr ma?
Sziasztok! Fiatal roma lány, nő vagy anyuka van itt?Esetleg pár, akihez lehetne csatlakozni hármasra? Kötetlen, de tartós dolgot keresek Miskolcon, Borsodban. Valaki?
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sziasztok rackeven van textil mentes reszleg ? Ahol pl furdeni lehet
Sziasztok! A Harkányi gyógyfürdőröl valakinek van tapasztalata? Milyen a szauna rész,vannak e elbújós helyek?! Köszi az infót
Kecskemét strand fürdő szaunárol ki tud valamit. Lehet ott párokkal ismerkedni?
Villány környékére nem jár senki innen?
Sziasztok ma estére (csütörtök)vagy péntek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,masszázs is szóba jöhet..bármire nyitott vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Kóspallagon valaki van innen?
Szia igen szoktam.
(Ez egy válasz titty üzenetére (2024. 07. 09. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 13:03

Sziasztok!
Valaki szokott járni Szentgotthárdra szaunázni?
Esetleg a héten valamelyik nap délelött lesz ott valaki?
Valaki szokott járni Szentgotthárdra szaunázni?
Esetleg a héten valamelyik nap délelött lesz ott valaki?
Sziasztok
Budapesten, jövő hét péntek vagy szombaton tervezek elmenni a Swinger for you-ba. Voltam már és nem rossz hely, ehhez keresnék egy hölgyet akinek lenne kedve eljönni velem valamelyik nap relaxálni, pihenni és a többi…
Budapesten, jövő hét péntek vagy szombaton tervezek elmenni a Swinger for you-ba. Voltam már és nem rossz hely, ehhez keresnék egy hölgyet akinek lenne kedve eljönni velem valamelyik nap relaxálni, pihenni és a többi…
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?
Sziasztok. Ma valaki hertelend?
Budapesten ma masszőr?