Sziasztok!
pár zalakarosban ma?

Sziasztok!
Ma lesz valaki közületek Sárváron?
Ma lesz valaki közületek Sárváron?
Sziasztok!
Ráckevei naturista estekről valakinek van tapasztalata? Lehet ott ismerkedni esetleg?
Válaszokat privátban várnánk ha lehetséges köszönjük.
Ráckevei naturista estekről valakinek van tapasztalata? Lehet ott ismerkedni esetleg?
Válaszokat privátban várnánk ha lehetséges köszönjük.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Keresek valakit ami jól megmasszíroz Fehérvár, Mór térségében. Vékony 50-es pasiként szeretném élvezni. Akár oda-vissza alapon. Utazni tudok normál keretek között és ha van értelme.
Keresek valakit ami jól megmasszíroz Fehérvár, Mór térségében. Vékony 50-es pasiként szeretném élvezni. Akár oda-vissza alapon. Utazni tudok normál keretek között és ha van értelme.
Sziasztok!
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Hát, az igazság az, hogy ő sosem volt a Dreamlandben masszőr. Írták nekem privátban, hogy a Dreamlandben már több mint egy éve nincs masszőr. Az hogy ő kiírogatja az üzenőfalukra, az semmit sem jelent. Azt is nehezen hiszem el hogy Debrecenből elment hozzátok Veszprémbe.
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 10:00

Csakegypasi járt nálunk,masszírozta a nejem,bizony isten tökéletesen meg volt elégedve,a nejem. Több alkalommal volt ö a Dremlandba is masszőr. Szóval csak ennyit akartam leírni.
Sziasztok!
Peti vagyok párt keresek , utazni tudok s nyiregyen is van helyem, itt wellneselni
is meghivnálak titeket szexbe teljesen nyitott párt keresek puszi
Peti vagyok párt keresek , utazni tudok s nyiregyen is van helyem, itt wellneselni
is meghivnálak titeket szexbe teljesen nyitott párt keresek puszi
Csakegypasi járt nálunk,masszírozta a nejem,bizony isten tökéletesen meg volt elégedve,a nejem. Több alkalommal volt ö a Dremlandba is masszőr. Szóval csak ennyit akartam leírni.
Mai napra keresünk adatlapunk szerinti masszázshoz értő férfit párosunk hölgytagja részére Happy Finish befejezéssel ! Helyünk van, de ésszerű határon belül utazni is tudunk. Csak privát üzenetre reagálunk !
Sajnállak Téged
Te egy agybeteg vagy. Aki nem bírja elviselni az elutasításomat és ellenem folytatott lejárató kampányod nevetséges.
Aki ismer (és elég sokan vannak pozitív tapasztalattal rólam az oldalon) az tudja, hogy jól masszírozok, kedves vagyok és van humorom is (hu,orom valóban nincs) Szép nem vagyok, de Hókuszpók is sikeres lehet!
Téged csak sajnálni tudlak, szar lehet az életed, hogy nincs más dolgod, mint engem fikázzál folyamatosan.
adatlapod sorát idézve: "Ilyen gyakran szexelek: kevesebbszer mint szeretném" Talán ez a baj, hogy kielégítetlen vagy és sexhiányod okozza, hogy mást bántsál, aki sikeres az ágyban!
és igen, minden beírásod után jelentelek a moderátoroknak!!!! (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 05:50
Te egy agybeteg vagy. Aki nem bírja elviselni az elutasításomat és ellenem folytatott lejárató kampányod nevetséges.
Aki ismer (és elég sokan vannak pozitív tapasztalattal rólam az oldalon) az tudja, hogy jól masszírozok, kedves vagyok és van humorom is (hu,orom valóban nincs) Szép nem vagyok, de Hókuszpók is sikeres lehet!

Téged csak sajnálni tudlak, szar lehet az életed, hogy nincs más dolgod, mint engem fikázzál folyamatosan.
adatlapod sorát idézve: "Ilyen gyakran szexelek: kevesebbszer mint szeretném" Talán ez a baj, hogy kielégítetlen vagy és sexhiányod okozza, hogy mást bántsál, aki sikeres az ágyban!
és igen, minden beírásod után jelentelek a moderátoroknak!!!! (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, hogy te mit kapaszkodsz, amikor nem tudsz masszírozni, szalonod sincs, ápolt sem vagy, sportos sem, csúnya mint a bűn és még hu,orod sincs. Csak átvered az embereket. Főleg amikor több nicken is írogatsz magad fényezésére. A Vágyaidon is több regisztrációval próbálod lépre csalni a nőket! Mehetsz megint sírni hogy téged bántanak!
Nem tudom, hogy te mit kapaszkodsz, amikor nem tudsz masszírozni, szalonod sincs, ápolt sem vagy, sportos sem, csúnya mint a bűn és még hu,orod sincs. Csak átvered az embereket. Főleg amikor több nicken is írogatsz magad fényezésére. A Vágyaidon is több regisztrációval próbálod lépre csalni a nőket! Mehetsz megint sírni hogy téged bántanak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 10:08
Törölt felhasználó (4680924)

Finom lágy, izgi masszázsra Hölgynek. keresünk kemény farkú jó pasit.... Balaton déli partján leszünk....

Reális masszört keresünk nöi tagunk részéte.saját szalonnal képzettséggel.Aztán a többi kialakul.Légy sportos ápolt jó mejelenésü és jó humorú..Aztán a többi kialakul
Privátban jelezz.

Sziasztok, ma Magyarhertelendenden leszünk, ismerkednénk.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok. Békésszentandrás környékén ismerkednénk párral vagy pasival 07.22 töl.
Üdv Ráckevén van pár? Mi itt vagyunk
Demjénben vasárnap (07.21.) párokkal,fiúkkal ismerkednénk!
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! csak olyat aki el is jön