Hölgyet masszíroznék,hosszan.
Csütörtök délután hölgyeket párokat masszíroznék Bp és környékén, viszonzás nem szükséges..
Sziasztok! Csinos lányt masszírozna diszkrét, jóképű, intelligens, mobilis masszőr pasi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Tantra masszázs hölgyeknek.
Csütörtök délután hölgyeket párokat masszíroznék Bp és környékén, viszonzás nem szükséges..
inkább Velence irányába gyertek fürdőzni
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2024. 08. 21. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 14:31

Sziasztok, jár innen valaki a Bábolnai fürdőbe? Mi holnap délelőtt készülünk, szívesen ismerkednek, beszélgetnénk hozzánk hasonló korú párral, de szóló fiúkat, lányokat sem küldjük el... ☺️
Sziasztok, jár innen valaki a Bábolnai fürdőbe? Mi holnap délelőtt készülünk, szívesen ismerkednek, beszélgetnénk hozzánk hasonló korú párral, de szóló fiúkat, lányokat sem küldjük el... ☺️
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Mai napon,szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Mai napon,szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Sziasztok! Az vagyok csak nem igen van pár,nő. Ati
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jövő héten hétfőtől-szombatig Sárváron a SPIRIT hotelben lesz innen hölgy vagy pár?
Jövő héten hétfőtől-szombatig Sárváron a SPIRIT hotelben lesz innen hölgy vagy pár?
Többször is Kehidán
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Lifestyle hotel Mátrában valaki?
Sziasztok, találkozott már valaki bátor pasival szaunában?
Sziasztok Pàrok!Van aki szeret,Sàrospatakon a Bodrog Hotelben wellness-be jàrni?Szívesen ismerkednénk megbeszélt időpontban!

Szerda este Magyarhertelend PÁROK?
Sziasztok Harkányban szívesen ismerkednénk párokkal
Sziasztok!
Holnap, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Holnap, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Párok Zalamegyében??