Sziasztok!
Zalai hölgy pár társaságát keresem vasárnap a késő délutáni órákban!
Zalai hölgy pár társaságát keresem vasárnap a késő délutáni órákban!

Sziasztok!
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Sziasztok! Holnap jön pár Bük-fürdőre? mi ott leszünk!
49 is jó, vagy szerezzek egy hamis személyit?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 16:00

Ápolt 50-es férfit keresek aki alaposan megmaszirozna, es utána nyitott lenne egy orális játékra.
Bp,
Helyem nincs!
Bp,
Helyem nincs!
Ismerkedésre nyitott pár lesz ma Sárvári szaunavilágban?
Tokaj hotelekben valaki?
vagy nyíregyházán? Írjatok bátran

Szívesen masszírozlak
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 16:00

Ápolt 50-es férfit keresek aki alaposan megmaszirozna, es utána nyitott lenne egy orális játékra.
Bp,
Helyem nincs!
Bp,
Helyem nincs!
Bp,
Helyem nincs!
Bp,
Helyem nincs!
Szombat este szaunaest Balloszögön, utitársat keresek, de jó társaságnak is örülnék.
Hol találkozzunk?
Üdv T.
Szép napot (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv T.
Szép napot (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet masszíroznék,hosszan.
Csütörtök délután hölgyeket párokat masszíroznék Bp és környékén, viszonzás nem szükséges..
Sziasztok! Csinos lányt masszírozna diszkrét, jóképű, intelligens, mobilis masszőr pasi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Tantra masszázs hölgyeknek.
Csütörtök délután hölgyeket párokat masszíroznék Bp és környékén, viszonzás nem szükséges..
inkább Velence irányába gyertek fürdőzni
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2024. 08. 21. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 14:31

Sziasztok, jár innen valaki a Bábolnai fürdőbe? Mi holnap délelőtt készülünk, szívesen ismerkednek, beszélgetnénk hozzánk hasonló korú párral, de szóló fiúkat, lányokat sem küldjük el... ☺️
Sziasztok, jár innen valaki a Bábolnai fürdőbe? Mi holnap délelőtt készülünk, szívesen ismerkednek, beszélgetnénk hozzánk hasonló korú párral, de szóló fiúkat, lányokat sem küldjük el... ☺️
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Mai napon,szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Mai napon,szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.