Sziasztok ma Tamási fürdőben kis kaland . Bisex férfi és párja …
Sziasztok!
Ma jön pár vagy hölgy szauna69- be?
Swinger én jártas 41 éves sportos hetero pasi vagyok
Ma jön pár vagy hölgy szauna69- be?
Swinger én jártas 41 éves sportos hetero pasi vagyok
Bp-en masszőr?
Nőt maszíroznék igény esetén nyalással befejezve Sopron-Bécs környékén
Sziasztok. Szívesen masszíroznék 40-55 év közötti hölgyet vagy pár hölgytagját a párjával közösen. Nem elvárt semmilyen viszonzás. Magas sportos kedves és türelmes, a partnerem rezdüléseire odafigyelő 50 éves férfi vagyok. Nem masszőr a foglalkozásom!
Sziasztok. Holnap délután irány Magyarhertelend.
Sziasztok!
Szeptember 31-.én megyek egerszalókra a Saliris nudista részére.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral.
Szeptember 31-.én megyek egerszalókra a Saliris nudista részére.
Szivesen ismerkednék hölgyel vagy párral.
Sziasztok!
Én egy többesben jártas pasi vagyok szívesen segítenék a párodnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 16:56
Én egy többesben jártas pasi vagyok szívesen segítenék a párodnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4753102)

Sziasztok.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Tapolca és környéke csak.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Google chaten elérhető.
Köszönjük
Sziasztok.
Google chaten elérhető.
Köszönjük
Google chaten elérhető.
Köszönjük
Szeptemberi wellnessre keresünk párt izgalmas hosszú hétvégére
Sziasztok!
Én szívesen megmasziroználak! (Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 12:56
Én szívesen megmasziroználak! (Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Yoni masszázst ismerő pasit vagy ilyen tagú párt keresnénk.
Pároknal akár párcsere is lehetséges. Pasiknál nem biztos a viszonzás...
Kérlek ennek fényében írjátok és csakis privátban

Pároknal akár párcsere is lehetséges. Pasiknál nem biztos a viszonzás...

Kérlek ennek fényében írjátok és csakis privátban

Szia! Jó humorú, kulturált férfiként keresek nem szégyellős hölgyet szabadidőnk kellemes és izgalamas eltöltésére. Elsősorban az ország (észak)keleti részéből várok priviben választ (Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc)
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Holnap sauna 69 be párral beszélgetnék
Benne vagyok amennyiben van kedvetek...
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 21:09

Csütörtök estére Egerszalókon vagy Demjénben egy éjszakára szállást keresnénk ! Szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi csatlakozását is a fürdőben ! Valaki ?
Sziasztok! Hétvégén Keszthelyen a hotel Carbonában leszünk! Lesz ott pár?
Most hétvégén, péntek délutántól vasárnap délutánig tartó időszakban keresek férfit, női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, többes tapasztalattal rendelkező, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem van Nagykanizsán.
Igényes, 3-as, cuckold, vagy masszázs iránt érdeklődő párral ismerkednék, intelligencia adott és elvárt! 30-as, sportos, kedves ápolt srác vagyok! Pénteken közös wellness is érdekelne ismerkedéssel Pest megyében!üzenetben keressetek kérlek!
Sziasztok
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
A Dunántúlon, ill. a Balaton körül párokkal és hölgyekkel ismerkednék, utazni tudok, szeretek masszírozni is.