Pár nap pihenés a Karos Spa-ban.
sziasztok
nem megy valaki ma Veszprém megyéböl Sárvári fürdőbe ?
nem megy valaki ma Veszprém megyéböl Sárvári fürdőbe ?
Merre keresel masszört?
(Ez egy válasz Young40 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 07:06

Mai napra FFi Masszőrt keresek. Igényeset. 35 éves sportos srác vagyok. Full teljes testmasszázst szeretnék.
Mai napra FFi Masszőrt keresek. Igényeset. 35 éves sportos srác vagyok. Full teljes testmasszázst szeretnék.
Karcagon ma masszázs hölgyek, párok, pasik számára.
Holnap Szalókon a Salirisbe a nudiszaunába ismerkednék
Lányok, párok valaki ma este Egerszalók? Demjén? Fürdő?
Svéd relax (képzett) masszőr vagyok...yóni(képzett) keressétek privátban....utazok is!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben Szeptember 21 re délután.Helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat szexuális életünk szinesitésére. Kalandra
Ma ingyen batyus buli a duplicatos Ludos naturista wellness parkban! Kapunyitás 19.00-2.00 ig.Meli
Sziasztok! hétfőn-kedden lesz valaki közületek Sárváron?
sziasztok! ma estére hölgyet esetleg házaspárt keresek nyiregy-újfehértó környékéről?
Ki jön innen a holnapi ingyen batyusbulira hozzànk
Holnap debreceni termál szaunaba jön innen valaki?
Szèkesfehèrvàron vàrlak erotikus masszàzsommal!
Sziasztok!
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokkal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokkal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Ma ,holnap reggeltől szaunázás, masszázs, vitorlázás 4-6 fővel Révfülöpnél
Mivel párként szervezitek, így tényleg igaz, hogy mindig volt pár
) Egyszer elég volt, köszönjük!
(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék vagy csak szimplán kukkolnálak Titeket 09.07.-én (szombaton) Bükfürdőn! Az egyik legjobb nudis szauna! Akiknek lenne kedve egy közös izzadáshoz azoknak várom a leveleit privátban!
Én biztos ott leszek, hogy Te vagy Ti eljöttök....az már csak rajtatok múlik! Zöld színű lepedő lesz nálam. De írj vagy írjatok és pontosítunk!
Szép estét!
Hölggyel vagy párral ismerkednék vagy csak szimplán kukkolnálak Titeket 09.07.-én (szombaton) Bükfürdőn! Az egyik legjobb nudis szauna! Akiknek lenne kedve egy közös izzadáshoz azoknak várom a leveleit privátban!
Én biztos ott leszek, hogy Te vagy Ti eljöttök....az már csak rajtatok múlik! Zöld színű lepedő lesz nálam. De írj vagy írjatok és pontosítunk!
Szép estét!
Sziasztok! Holnaptól a Men-Danban leszünk Zalakaroson! Lesz ott hasonló pár?