Masszőr Pesten?
Szia. Délután Bükön leszek. Privátban írjál ismertetőt, ha ott lesztek. Nekem már nem enged ma üzenetet írni.
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2024. 09. 14. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Makón a fürdöben ismerkednénk!
Masszázs Karcagon hölgyek párok pasik számára díjmentesen .
Sárvárra vagy Bükre mennénk ma, nagymellű kicsit husis 40-es nővel leszek, valaki kukkolná?
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
2024.09.14.én szombat 19.00 tól
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Privat érdeklödés.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
2024.09.14.én szombat 19.00 tól
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Privat érdeklödés.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Kedves Párok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát
Nem feltétlenül a testiség miatt. Fontos számomra a kommunikáció
Szeretek eszmecserét folytatni, hasonló érdeklődésű emberekkel, mert tudom, ilyen személyekkel igazán felhőtlenül lehet társalogni (például korábbi élményekről, jövőbeli vágyakról, egyéb másról stb.)
Beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán meglátjuk, hogy alakul a nap vagy este
Ha a női tag részéről nincs meg a kémia, a férfi tag részéről pedig a szimpátia, ha mással nem is, legalább hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk
37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára
Ha netalántán soraimmal mégis felkeltettem az érdeklődéseteket, örömmel fogadom közeledéseteket
Szép estét/napot kívánok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát

37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára

Szép estét/napot kívánok!
Sárváron lesz ma ismerkedésre nyitott pár a szaunavilágban?
Sziasztok!
Ma délután megy valaki Bükre? Hölgy, pár?
Ma délután megy valaki Bükre? Hölgy, pár?
Szombat délután Körmend Mjus ba lessz valaki innen?
Van most esetleg itt nyitott pár RáckevénAqualandban? Gőzös kaland?☺️
Masszőr Budapesten?
Holnap du megy valaki közületek Bükfürdőre 50 éves férfi vagyok.
Valaki megy ma a magnumba?
Sziasztok! Sárvárra vagy Kehidára jön valaki holnap?
Sziasztok!Hölgy vagy pár most a MenDan -ban?
Sziasztok, október 17-20 ig a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne hasonló pàr,akivel gabalyodhatnànk
Sziasztok, október 17-20 ig a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne hasonló pàr,akivel gabalyodhatnànk
Ki jön na hozzánk ebböl a csopiból?
Sziasztok.
Bábolnai termálba, szaunázni csatlakozna valaki?
Bábolnai termálba, szaunázni csatlakozna valaki?