Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Valaki esetleg ma aquaworld vagy oriental? Főleg párok vagy hölgyek társaságát keresem, közös szauna, beszélgetés, esetleg bármi több. Ha valakit érdekel írjon privátban.

Sziasztok ! Ma szívesen csatlakozom szaunázáshoz stb .. Budapesten hölgynek szívesen masziroznek.(Fiatal fiú vagyok )
Masszőr van e aki a mai nap dolgozik mennék....
Gunaras ma délután valaki?
Szia
Szaunazni is lenne kedvetek? Helyem van a masszashoz.
Udv
F (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 11:26
Szaunazni is lenne kedvetek? Helyem van a masszashoz.
Udv
F (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma délután csak masszásra hellyel rendelkező pasit keresünk Budapest vagy szük környékén
Szept. 27-29,Shiraz Egerszalók? Igényes,ápolt párként bi nőt keresünk harmadiknak Eger környékéről.
Ma délután csak masszásra hellyel rendelkező pasit keresünk Budapest vagy szük környékén
Valami jó hely Budapesten ahol lehet natur szaunázni, merülni?
Masszőrt keresek ma Pesten , aki házhoz is jön ! Helyem van Kőbányán !
Írjál!
(Ez egy válasz Jameska81 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Párok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát
Nem feltétlenül a testiség miatt. Fontos számomra a kommunikáció
Szeretek eszmecserét folytatni, hasonló érdeklődésű emberekkel, mert tudom, ilyen személyekkel igazán felhőtlenül lehet társalogni (például korábbi élményekről, jövőbeli vágyakról, egyéb másról stb.)
Beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán meglátjuk, hogy alakul a nap vagy este
Ha a női tag részéről nincs meg a kémia, a férfi tag részéről pedig a szimpátia, ha mással nem is, legalább hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk
37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára
Ha netalántán soraimmal mégis felkeltettem az érdeklődéseteket, örömmel fogadom közeledéseteket
Szép estét/napot kívánok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát

37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára

Szép estét/napot kívánok!
Sziasztok! Aki járt már a Corvin Hotelben,leírná nekünk az tapasztalatait,élményeit?! Köszönjük
Tegyük szebbé ezt a borús napot egy kellemes masszázs Karcagon hölgyek párok számára.
Sziasztok!Holnap(vasárnap) igényes hölgy,illetve pár a hölgy örömére a büki-szaunavilágban?
Budapesten ma este valemrre?
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
2024.09.14.én szombat 19.00 tól
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Szeretettel várunk! Meli.Laci (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 14. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 16:56
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
Szeretettel várunk! Meli.Laci (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 14. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Csak masszásra,vagy csak szaunázasra keresünk hellyel rendelkező pasit. Budapest vagy szük környékén
Corvin hotel tapasztalatokat szívesen olvasnánk privát üzenetben
sziasztok

Sziasztok. Csak masszásra,vagy csak szaunázasra keresünk hellyel rendelkező pasit. Budapest vagy szük környékén
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
Szeretettel várunk! Meli.Laci