Sziasztok! Szombattól egy hetet ott leszünk. Majd nyitott szemmel megyünk szaunázás.
(Ez egy válasz házimester üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 16:36

Zalakaros, hétvégén KarosSpa-ban nem túlsúlyos 45+ -os párként pihenünk, lazítunk, talán ismerkedünk is.

Ma délutánra masszőrt keresek Pesten!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok!
Ma van, lesz valaki közületek Sárváron?
Ma van, lesz valaki közületek Sárváron?
Jó reggelt!Szívesen masszíroznék ma napközben igényes hölgyet,illetve pár hölgytagját,Bük,Szombathely térségében.Legyen szép napotok!
Szia, írtam priviben
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 22:15

Szisztok!
Ha pénteken valaki elszeretne menni a Sauna 69-be, de a távolság megakadályozza annak fel tudom ajánlani hogy utána nálam alhat. Közel lakok a helyhez és én is tervezek menni.
Írjon akit érdekel.
Ha pénteken valaki elszeretne menni a Sauna 69-be, de a távolság megakadályozza annak fel tudom ajánlani hogy utána nálam alhat. Közel lakok a helyhez és én is tervezek menni.
Írjon akit érdekel.
Sziasztok, Pest megyében tudtok mondani dogging helyet? Esetleg időpont? Köszi
Szisztok!
Írjon akit érdekel.
Írjon akit érdekel.
Kedves Párok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát
Nem feltétlenül a testiség miatt. Fontos számomra a kommunikáció
Szeretek eszmecserét folytatni, hasonló érdeklődésű emberekkel, mert tudom, ilyen személyekkel igazán felhőtlenül lehet társalogni (például korábbi élményekről, jövőbeli vágyakról, egyéb másról stb.)
Beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán meglátjuk, hogy alakul a nap vagy este
Ha a női tag részéről nincs meg a kémia, a férfi tag részéről pedig a szimpátia, ha mással nem is, legalább hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk
37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára
Ha netalántán soraimmal mégis felkeltettem az érdeklődéseteket, örömmel fogadom közeledéseteket
Szép estét/napot kívánok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát

37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára

Szép estét/napot kívánok!
Sziasztok!Holnap igényes hölgy,vagy pár a Büki szaunavilágban?További szép napot
Zalakaros, hétvégén KarosSpa-ban nem túlsúlyos 45+ -os párként pihenünk, lazítunk, talán ismerkedünk is.

Vagyok
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia jelentkezhetnek masszírozni?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak masszásra pasit keresünk Budapesten
Sziasztok!Kezdő masszőr vagyok és olyan "önkénteseket"keresek akiknek nem jelentene gondod ha rajtuk gyakorolnék....!
Debrecen, Aquaticumban, szaunázni keresek hölgyet, párt.
Debrecen, Aquaticumban, szaunázni keresek hölgyet, párt.
Sziasztok.
Szerda délután jön valaki a Magnum Szaunába??
Szerda délután jön valaki a Magnum Szaunába??
Igen..
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckevei szauna-wellness élményekhez keresek szimpatikus hölgyet!