Glory cafe-ba lenéznék valamikor a héten. Megy innen valaki?
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 15:41
Törölt felhasználó (4700626)

welnes hétvégére 1-2 pasi vagy párral találkoznánk egy kis mókára kehida az uticél de még változhat
Szeptember 28-án a debreceni Aquaticumban 17:00-0:00-ig "Termál és sör " fantázia névvel éjszakai szaunázás, termálozás lesz. Élő gitár zene, csapolt sör, grill kolbász, friss kenyér és különleges szauna szeánszok. Mi ott leszünk
welnes hétvégére 1-2 pasi vagy párral találkoznánk egy kis mókára kehida az uticél de még változhat
Veszprémben esetleg privát jakuzzi, vagy szauna, gőzre szívesen csatlakoznék párhoz..
Jön ma pasi kehidára szaunázni?
Debreceni Aquaticum szauna részen, ismerkednék szombaton délután.
Sziasztok!
Jön ma valaki Aquaworldbe 4 óra magasságában szaunazni egyet?
Jön ma valaki Aquaworldbe 4 óra magasságában szaunazni egyet?
Pasi masszőr Esztergom Dorog környékén?
Sziasztok, október 17-20 ig a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne hasonló pàr,akivel gabalyodhatnànk
Sziasztok! Kedves, vidám HÖLGGYEL ismerkednék, akivel elmennénk wellnessezni és szimpátia alapján izgalmas játékokra is nyitott lenne. Észszerű távolságon belül: Nyíregyháza-Debrecen-Miskolc
Csak masszásra hellyel rendelkező pasit keresünk péntek este
Esetleg ma tali 01:00kor Demjén éjszakai fürdő férfizuhanyzò párt esetleg párokat vagy egy szimpatikus laza hölgy aki csak szexet akar? írjatok bátran nincs senki nyugodtan lehet picit pajzánkodni
Sziasztok!Holnap igényes hölgy,vagy igényes pár a Büki szaunavilágban?További szép estét!
Kedves Párok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát
Nem feltétlenül a testiség miatt. Fontos számomra a kommunikáció
Szeretek eszmecserét folytatni, hasonló érdeklődésű emberekkel, mert tudom, ilyen személyekkel igazán felhőtlenül lehet társalogni (például korábbi élményekről, jövőbeli vágyakról, egyéb másról stb.)
Beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán meglátjuk, hogy alakul a nap vagy este
Ha a női tag részéről nincs meg a kémia, a férfi tag részéről pedig a szimpátia, ha mással nem is, legalább hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk
37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára
Ha netalántán soraimmal mégis felkeltettem az érdeklődéseteket, örömmel fogadom közeledéseteket
Szép estét/napot kívánok!
2024.09.20-22. között töltöm az időmet a Grand Hotel Esztergomba.
Szívesen venném egy pár társaságát

37 éves, 78 kg súlyú, 181 cm magas, átlagos adottságokkal rendelkező, elhanyagolt házas férfi vagyok. Barna szemeim vannak és rövid barna hajam. Nem hordok szemüveget, nincs piercingem és nincs tetoválásom. Mivel itt minden pasi független és tapasztalt, jóképű és szerény, izmos és sportos, háromlábú és potens, így szóval tisztában vagyok vele, hogy nem sok esélyem van, de a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára

Szép estét/napot kívánok!
Holnap délután Magnumba jön valaki?
Holnap Sárvárra készülök. Ki lesz még ott?
Sziasztok!Intelligens 40-es párral keresünk olyan IGÉNYES, szimpatikus, kedves, jól kommunikáló PÁRT , (vagy HÖLGYET )aki szívesen ismerkedne, kalandozna wellnessben és/vagy kölcsönös szimpátia alapján többes játékokra is nyitott lenne.
Helyszín: Pest megye, vagy Bp.

Sziasztok! Szombattól egy hetet ott leszünk. Majd nyitott szemmel megyünk szaunázás.
(Ez egy válasz házimester üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 16:36

Zalakaros, hétvégén KarosSpa-ban nem túlsúlyos 45+ -os párként pihenünk, lazítunk, talán ismerkedünk is.

Ma délutánra masszőrt keresek Pesten!