Keresek egy hölgyet aki szeretne egy meztelen sportos pasit masszírozni.
Sziasztok. .Zalakaros szauna ? Itt vagyok.
Gunarasfürdő vasárnap délután?
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
2024.09.21.én szombat 19.00 tól .Pizza est!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Őrbottyàn
Szeretettel várunk! Meli.Laci
2024.09.21.én szombat 19.00 tól .Pizza est!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Őrbottyàn
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Jövőhét szombaton 28-án lesz innen valaki Szentesen?
Jövőhét szombaton 28-án lesz innen valaki Szentesen?
Üdv,sziasztok!
veszprém megyéből valaki szaunázni,wellnesezni?
Csak nők jelentkezzenek!
veszprém megyéből valaki szaunázni,wellnesezni?
Csak nők jelentkezzenek!
Sziasztok!
Sombat, vasárnap ki lesz közületek Bükfürdőn?
Sombat, vasárnap ki lesz közületek Bükfürdőn?
holnap még ki jön innen,eddig elég sokan vagyunk.
Ti annyira közel laktok a határhoz, abból gondoltam, hogy nektek sokkal jobban kellene tudni, mi van a határ túloldalán. Mi két helyről hallottunk, de Büköt ismerjük azért maradunk mindig ott.
(Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2024. 09. 20. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 11:02

Ezt nem tudom hova tenni. Miert kellene nekünk sokkal jobban tudni mint itt bárkinek, hogy Ausztriában van-e hasonló szaunavilag?
Holnap napközben vagy kora esti időpontban keresünk adatlapunk szerint leírtaknak megfelelő masszázshoz értő hetero pasit. Helyünk van, de rövidebb távon utazni is tudunk ! Dugás nem lehetséges, azon kívül szinte minden. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Sziasztok Zalakaros Park inn hotelbe ?! Örömmel ismerkednék.
Csak masszásra hellyel rendelkező pasit keresünk Budapesten. Ma este
Sziasztok, október 17-20 ig a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne hasonló pàr,akivel gabalyodhatnànk
Kedden hölgy vagy pár lesz valamelyik szaunában, utazni tudok bárhova...
Írj privatban
Írj privatban
Ezt nem tudom hova tenni. Miert kellene nekünk sokkal jobban tudni mint itt bárkinek, hogy Ausztriában van-e hasonló szaunavilag?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 20:02

Ezt nektek jobban kellene tudni, mint bárki másnak ezen az oldalon. Van két hely is, állítólag 15-20 percre a határtól. De lehet, hogy Büktől. Erre nem emlékszem pontosan. Nekünk Bükfürdő a favorit...
Sziasztok, valaki tudna-e ajánlani masszőrt akivel tudnánk kényeztetni a feleségem? Ez lenne az első alkalom és nem szeretném ha rászaladnánk egy balfácánra aki figyelmetlen esetleg tolakodó és a végén rossz élményt hagyna bennünk… ha valaki tudna segíteni akár privát üzenetben is írhat nagyon szépen megköszönnénk…
Sziasztok! Ma 16 órátol Sárváron szaunázunk,párokkal ès pasikkal szívesen ismerkednènk!
Szombaton a szoh7kásos szaun4a sw est!
Lutzmannsburg/Locsmánd itt is nagyon jó és szép a szaunavilág…
(Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 14:02

Sziasztok,
Ausztriában valahol a határhoz viszonylag közel található a bükfürdőihez hasonló szaunavilág? Csendes, igényes helyet keresünk ahol medencézni is tudunk meztelenül.
Köszi!
Ausztriában valahol a határhoz viszonylag közel található a bükfürdőihez hasonló szaunavilág? Csendes, igényes helyet keresünk ahol medencézni is tudunk meztelenül.
Köszi!