Üdv Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját vendégház nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék házaspárral. Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható, de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
Sziasztok szerdán megyünk Magyarhertelendre alkatban korban hozzánk illő párral ismerkednénk. ZsuTi

Tegnap este ki volt a Magnum szaunába (10.28.) Aki ott volt kérem privátba keressen meg.
sziasztok én egyedül élek nálam bármikor bármeddig bulizhatuk akár meztelenül is
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 10. 29. kedd 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 04:04

Wellness meghívást keresek , mi pár vagyunk!. Csak hétvégén jó. Természetben rendezném
Szia! Én voltam!
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
SZIASZTOK!
Pécs- Kaposvár és környékén tudna valaki egy kisebb gang-bang partyt összehozni nekem?
Én full passziv lennék, azt csinálhattok amit akartok.
Bárhol ok lehet, szabadba szaunába autóba bárhol ahol akarjátok
lehet 3-4-5-6 aktív is!
Pécs- Kaposvár és környékén tudna valaki egy kisebb gang-bang partyt összehozni nekem?
Én full passziv lennék, azt csinálhattok amit akartok.
Bárhol ok lehet, szabadba szaunába autóba bárhol ahol akarjátok
lehet 3-4-5-6 aktív is!
Masszázs és vagy yoni masszázs az adatlapom szerintem. Szívesen utazok értelmesen határokon belül egy jó kalandért. Privátban beszéljünk!
Ma Esztergom?
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
Szauna est a Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness parkban 2024.11.02.19.00 órai kapunyitással.Érdeklődés privátban.Melitta
Valakitől Kistarcsa uszoda?
Wellness meghívást keresek , mi pár vagyunk!. Csak hétvégén jó. Természetben rendezném
Hali ma Budapest valahol van éjszaka fürdő?
Sziasztok..
Ma este ki volt a Magnum Szaunában??
Ma este ki volt a Magnum Szaunában??
Hello
Jövő hét végén Visegrádon leszünk, ismerkednénk.
Ill., ügyes masszőrt normál mérettel is megismernénk, alkalmatni masszázsra, a hölgy örömére, +........
Jövő hét végén Visegrádon leszünk, ismerkednénk.
Ill., ügyes masszőrt normál mérettel is megismernénk, alkalmatni masszázsra, a hölgy örömére, +........
Kedves Hölgyet masszironék!
Zirc-Szarvaskút wellnessbe hölgy vagy pár a héten megy?
Sziasztok!
Zala megyében melyik szaunát ajánlatok ahol fiatalok is vannak és esetleg lehetne ismerkedni is.
Igényes szőrtelen 40 es pár vagyunk, kezdők a többes terén.
Köszönöm
Zala megyében melyik szaunát ajánlatok ahol fiatalok is vannak és esetleg lehetne ismerkedni is.
Igényes szőrtelen 40 es pár vagyunk, kezdők a többes terén.
Köszönöm
Sziasztok!
Tatabánya környékén ismertek olyan masszőrlányt aki vállal a végén happy finisht?
Tatabánya környékén ismertek olyan masszőrlányt aki vállal a végén happy finisht?