Szia! Én voltam!
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
SZIASZTOK!
Pécs- Kaposvár és környékén tudna valaki egy kisebb gang-bang partyt összehozni nekem?
Én full passziv lennék, azt csinálhattok amit akartok.
Bárhol ok lehet, szabadba szaunába autóba bárhol ahol akarjátok
lehet 3-4-5-6 aktív is!
Pécs- Kaposvár és környékén tudna valaki egy kisebb gang-bang partyt összehozni nekem?
Én full passziv lennék, azt csinálhattok amit akartok.
Bárhol ok lehet, szabadba szaunába autóba bárhol ahol akarjátok
lehet 3-4-5-6 aktív is!
Masszázs és vagy yoni masszázs az adatlapom szerintem. Szívesen utazok értelmesen határokon belül egy jó kalandért. Privátban beszéljünk!
Ma Esztergom?
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
Szauna est a Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness parkban 2024.11.02.19.00 órai kapunyitással.Érdeklődés privátban.Melitta
Valakitől Kistarcsa uszoda?
Wellness meghívást keresek , mi pár vagyunk!. Csak hétvégén jó. Természetben rendezném
Hali ma Budapest valahol van éjszaka fürdő?
Sziasztok..
Ma este ki volt a Magnum Szaunában??
Ma este ki volt a Magnum Szaunában??
Hello
Jövő hét végén Visegrádon leszünk, ismerkednénk.
Ill., ügyes masszőrt normál mérettel is megismernénk, alkalmatni masszázsra, a hölgy örömére, +........
Jövő hét végén Visegrádon leszünk, ismerkednénk.
Ill., ügyes masszőrt normál mérettel is megismernénk, alkalmatni masszázsra, a hölgy örömére, +........
Kedves Hölgyet masszironék!
Zirc-Szarvaskút wellnessbe hölgy vagy pár a héten megy?
Sziasztok!
Zala megyében melyik szaunát ajánlatok ahol fiatalok is vannak és esetleg lehetne ismerkedni is.
Igényes szőrtelen 40 es pár vagyunk, kezdők a többes terén.
Köszönöm
Zala megyében melyik szaunát ajánlatok ahol fiatalok is vannak és esetleg lehetne ismerkedni is.
Igényes szőrtelen 40 es pár vagyunk, kezdők a többes terén.
Köszönöm
Sziasztok!
Tatabánya környékén ismertek olyan masszőrlányt aki vállal a végén happy finisht?
Tatabánya környékén ismertek olyan masszőrlányt aki vállal a végén happy finisht?
Sziasztok. Holnap este jön valaki a Magnumba egy kicsit kalandozni? X-Plore Party lesz megint 19 órátol. Ha ott leszel keress privátban.
Köszönjük Ircsinek, Zolinak, Tominak a klassz tegnapi tepidáriumos kalandot! Mi szuperül éreztük magunkat. Reméljük a legközelebbin a megbeszéltek szerint ismétlünk!
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2024. 10. 23. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Kezdő Bi-ként keresek uni vagy passzív fiút kipróbálni új dolgokat ! Szeretném ki próbálni a kölcsönös szopást , faszverést, ezaz ami leginkább izgat. (Hajdú-Bihar, Szabolcs , Borsod) 170 magas 27 éves 80 kg vagyok . Írj üzit és beszéljünk!

Szentesi furdőröl van valakinek infója...péntek vagy szombat este?
Jó reggelt! Ma Esztergom?