Sziasztok! Lány esetleg pár holnap lesz Bükkszék fürdőben?
Pár vagyunk Kecskeméti masszázs keresünk hetero
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Ma az esztergomi szaunában ismerkednék, kukkolnék párt fiút lányt
Sziasztok mi egy 38/44éves valós pár vagyunk keresünk masszőrt féleségem meg maszirozására a mai napra .erotikusan is lehet maszirozni utána ha jó minden lehet más is .irj viber számot pár is szóba jöhet kölcsönös masszázsra. Hejunk nincs Motel -oké
Masszőrt keresek! Normálisat! Aki ezzel is foglalkozik. 35 éves srác vagyok vékony sportos. Full teljes test masszázst szeretnék. Kérem privátba írj tel számmal. Köszönöm szépen.
Veszprém megye, Balaton é part, Fejér megye.
Veszprém megye, Balaton é part, Fejér megye.
Sziasztok, írtam
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 08:30

Sziasztok mi egy 38/44éves valós pár vagyunk keresünk masszőrt féleségem meg maszirozására a mai napra .erotikusan is lehet maszirozni utána ha jó minden lehet más is .irj viber számot pár is szóba jöhet kölcsönös masszázsra. Hejunk nincs Motel -oké
Sziasztok!
Hölgyeket masszíroznék.
Részletek privátban.
Hölgyeket masszíroznék.
Részletek privátban.
Sziasztok!
Kedden a Bükfürdő szaunavilágában wellnessezünk.
Ismerkednénk.
Kedden a Bükfürdő szaunavilágában wellnessezünk.
Ismerkednénk.
Ma valaki/k Bük vagy Sárvár szaunavilág?
Mármint szeretnétek egy kiadós masszázst?
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt fürdőruha mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése .Szauna est program leírása;
Nov 16.án.19.00 kor! Batyus buli.!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 10fő!
Puszi.Melitta
Nov 16.án.19.00 kor! Batyus buli.!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Max 10fő!
Puszi.Melitta
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok! Péntek kora délután szaunáznék Budapesten! Mit ajánlotok, hölgy vagy pár közeledését nem utasítanám el! Masszőr vagyok
Sziasztok
November 16 tól 19 ig Sárváron leszünk!!
November 16 tól 19 ig Sárváron leszünk!!
Sziasztok pár vagyunk .masszőr pasit vagy pasikat keresünk a hölgy masszására
Hello! Holnap palatinus fürdő? párok..hölgyek ?
Tegnap a Magnum szauna X-plore Night nagyon jó volt! Két csinos párral egyszerre sikerült megérkeznem. A rózsaszín bundakabátüs lány fantasztikusan názett ki, kár hogy ki kellett menni a szexhinta szobából amikor elkezdtek játszani. Átöltözés után 10 perccel már a rövid hajú tetovált hölgy úgy lerendezett, hogy levegőt alig kaptam! Ezúton is köszönöm és remélem hogy találkozunk még! Hiszen ismerjük egymást.
Majd jött a meglepetés, mert a kis szobában a pici fekete hajú szemüveges lány amit csinált, az valami hihetetlen volt! Kétszer voltam vele abban a három órában, amikor az összes férfit-pasit kifektette. Neki is egy nagy köszönet érte! A jacuzziban a portugál lánnyal jót beszélgettünk, de róla sajnos lemaradtam, igaz talán erőm se lett volna már egy akcióhoz. Bár amilyen szép volt, lehet hogy csoda történt volna!
És volt még több pár is rajtuk kívül. Szóval egy kellemes este volt szaunával egybekötve, 21.-én folytatás.

Helo. Ne haragudj de ha ez igaz is lenne ez a tortenet kedves zoltan, szerinted ki kivancsi rá? Az a baj hogy te a nagy hetero... Ami ott tortenik annak ott is kene maradni ennyit a diszkreciodrol!
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 11. 12. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 12. kedd 13:10

Tegnap a Magnum szauna X-plore Night nagyon jó volt! Két csinos párral egyszerre sikerült megérkeznem. A rózsaszín bundakabátüs lány fantasztikusan názett ki, kár hogy ki kellett menni a szexhinta szobából amikor elkezdtek játszani. Átöltözés után 10 perccel már a rövid hajú tetovált hölgy úgy lerendezett, hogy levegőt alig kaptam! Ezúton is köszönöm és remélem hogy találkozunk még! Hiszen ismerjük egymást.
Majd jött a meglepetés, mert a kis szobában a pici fekete hajú szemüveges lány amit csinált, az valami hihetetlen volt! Kétszer voltam vele abban a három órában, amikor az összes férfit-pasit kifektette. Neki is egy nagy köszönet érte! A jacuzziban a portugál lánnyal jót beszélgettünk, de róla sajnos lemaradtam, igaz talán erőm se lett volna már egy akcióhoz. Bár amilyen szép volt, lehet hogy csoda történt volna!
És volt még több pár is rajtuk kívül. Szóval egy kellemes este volt szaunával egybekötve, 21.-én folytatás.

Sziasztok. Szép napot kívánok. Teljes testmasszázsra férfi ill. hölgy masszőrt keresnék. Dunaharaszti és kke.