Hétvégére keressünk párt privát szaunára jakuzzizásra gátlástalan szexre
Sziasztok 38/44par vagyunk masszőr pasit keresünk max 44 éves korig vibered legyen
Kedves Hölgyek! Ha valaki szeretne egy masszázst pénteken Veszprémben, keressen privátban.
Kedves Párok! Holnap, vagy csütörtökön napközben/12-én/ házi welnes érdekel valakit? Szauna, yakuzzi, ha igen, akkor privát üzenetet várok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv

Sziasztok! Ma este salirisben holgy, par, szaunaban?
2024.12.14.én.19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás,sw)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás,sw)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Zalában, vasban ismerkednék pasival.
Héten a Kehidai fürdőben ismerkednék!Fiatal bi pasi vagyok!
Az elkövetkező két hétben megy valaki közületek Bükre, Sárvárra Celldömölkre? Privát megkereséseket várok.
Melyik wellnesen lehet jobban ismerkedi ,Esztergom vagy Rackeve,hol van tobb lamy?
Ma délután,hölgy vagy pár Saliris szaunában?
Lehet róla szó
(Ez egy válasz Laed8283 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jovoheten holgy salirisbe?
Kedves Párok! Jövő hét csütörtökön napközben/12-én/ házi welnes érdekel valakit? Szauna, yakuzzi, ha igen, akkor privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sajnos èn ilyen sűrűen nem tudok menni...
(Ez egy válasz Lacko44 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!December 9.-én(hétfőn) igényes hölgy,igényes pár Bükön?További szép hétvégét!Üdv
Holnap is tervezzük, hogy újra megyünk.
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2024. 12. 07. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis nyúlkálós játék volt...
(Ez egy válasz Lacko44 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)