Kedves Párok! Jövő hét csütörtökön /12-én/ házi welnes érdekel valakit? Szauna, yakuzzi, ha igen, akkor privát üzenetet várok.
Csak napközben lehetséges most.
(Ez egy válasz zsolt5010 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 08:31

Kedves Párok! Jövő hét csütörtökön /12-én/ házi welnes érdekel valakit? Szauna, yakuzzi, ha igen, akkor privát üzenetet várok.
Ma délután 17 óra körül Egerszalókon a Saliris kinti medencéjében párosunk hölgytagja szívesen venné nemdohányzó hetero pasi közeledését víz alatti izgatásra ! Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Egy hölgyet keresnék aki szívesen megmasszírozna. Akár a párod elött is. Privàt üzenetet írj. Köszönöm.
Celli vulkán fürdőt tervez ma hölgy vagy pár?
Valaki ma aquaworld szaunavilag?
Ballószögi szaunaestre jön valaki?
December 17-én Sirius Hotel wellnessében ismerkednénk. Nem szex, hosszabb távú baráti kapcsolat kialakítása a cél.
ma ballószög? hölgyöt/párt vinnék-hoznék.
Esetleg itt vannak a lányok, párok,akik tegnap este műsoroztak Ráckevèn a medencèben?
Valamiről lemaradtunk?
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2024. 12. 07. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 18:13

Esetleg itt vannak a lányok, párok,akik tegnap este műsoroztak Ráckevèn a medencèben?
Egy kis nyúlkálós játék volt...
(Ez egy válasz Lacko44 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap is tervezzük, hogy újra megyünk.
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2024. 12. 07. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!December 9.-én(hétfőn) igényes hölgy,igényes pár Bükön?További szép hétvégét!Üdv
Sajnos èn ilyen sűrűen nem tudok menni...
(Ez egy válasz Lacko44 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Kedves Párok! Jövő hét csütörtökön napközben/12-én/ házi welnes érdekel valakit? Szauna, yakuzzi, ha igen, akkor privát üzenetet várok.
Jovoheten holgy salirisbe?
Lehet róla szó
(Ez egy válasz Laed8283 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma délután,hölgy vagy pár Saliris szaunában?