Valaki az egri korona borházban?
lesz az ünnepek alatt?
demjénben?
s
Párokhoz csatlakoznék vagy hölgyekhez
lenne pár izgalmas ötletem , ha írtok megköszönöm

Párokhoz csatlakoznék vagy hölgyekhez

sziasztok..mi dec 30-31 Balatonfüreden leszünk az Akadèmia Hotelben...esetleg ráèrő pasi vagy pasik arra ,akik ott tartozkodnak esetleg a környèkben hellyel rendelkeznek?
Ma valaki Demjénben?
Kellemes bulizást.
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:01

Kedves Barátaim!
Holnap elérkezik a nap, amikor mindannyian egy kis gőzölgésre és lazításra gyűlünk össze egy különleges helyen, ahol a forró víz és a szauna varázsa vár ránk. Nem árulom el, hogy hol, de annyit mondhatok, hogy a helyszín egy híres termálvizes paradicsom, ez a hely hegyek és a természet ölelésében található.
Kérlek, ne hozzatok magatokkal fürdőruhát, viszont törölközőt és jókedvet igen!
Holnap elérkezik a nap, amikor mindannyian egy kis gőzölgésre és lazításra gyűlünk össze egy különleges helyen, ahol a forró víz és a szauna varázsa vár ránk. Nem árulom el, hogy hol, de annyit mondhatok, hogy a helyszín egy híres termálvizes paradicsom, ez a hely hegyek és a természet ölelésében található.
szilveszterre 1-2 párnak van még helyünk!!
sziasztok!Közkívánatra 2024.12.27-én 19.00 -22.00 igy szauna estet tartunk!Duplicatos Ludos naturista wellness szórakoztató swinger park!!Őrbottyán
Személyes jelentkezés csak viberen adunk tájékoztatót!!:Meli&Laci
Személyes jelentkezés csak viberen adunk tájékoztatót!!:Meli&Laci
Masszázs nőknek! Mezőkövesd kőrnyéke!
Lehet még csatlakozni?
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:01

Kedves Barátaim!
Kedves Barátaim!
Dunántúlon az ünnepek alatt pihenő ápolt házaspárt látogatnék meg hotelszobájukban.
Privát üzenetben keressetek.
Privát üzenetben keressetek.
Sziasztok! Aquaworld - Oriental Spa szaunavilágban hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna holnap napközben?
Sziasztok! Mai napon Esztergom szaunavilágban hölgy vagy pár aki kalandozna?
Sziasztok!
Ma délután lesz valaki közületek Bükfürdőn?
Ma délután lesz valaki közületek Bükfürdőn?
Sziasztok párok részére tudok biztosítani szerelmi buvóhelyet he engem is bevesztek. Dél-Pest részen, Szauna Jakuzzi van remek kis buvóhely....
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális

Sziasztok!
12.27-29ig Tisia Hotel? Valaki?
12.27-29ig Tisia Hotel? Valaki?

Sziasztok!
December 24-27-ig Hajdúszoboszlón leszek a Hotel Délibábban és a város fürdőjében. Nővel vagy párral ismerkednék szívesen
December 24-27-ig Hajdúszoboszlón leszek a Hotel Délibábban és a város fürdőjében. Nővel vagy párral ismerkednék szívesen

Sziasztok.Dec23-27 ig Mezőkövesden a Balneoban lazulunk. Lesz estleg valaki az oldalról ugyanott?
Sziasztok! Esztergom szaunavilágban hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna? Sportos pasi vagyok.
Szilveszter:
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park! Szilveszteri Rendezvénye;
Dec 31.én.17.00 kor! Vacsora
isznóságok;(csülök,disznótoros,oldalas tarja.karaj kemencében!Vacsoráig.Masszázs,Szauna,Forró hidrodézsa,Foglalkozás egymással.
-Vacsora 21 óra körül.
-Zene,tánc
-Éjfélkor Ünnepi köszöntő
-Tombola
-Hidegtál.Lencse sertés virslivel.
-0.30 tól Szauna szeánszok
-Mulatás hajnalig.
Korlátozott létszámmal.Max 30 fő
Csak előre jelentkezéssel.1.max 2 pár még tud jönni.Érdeklödés .Őrbottyán Puszi.Melitta
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park! Szilveszteri Rendezvénye;
Dec 31.én.17.00 kor! Vacsora

-Vacsora 21 óra körül.
-Zene,tánc
-Éjfélkor Ünnepi köszöntő
-Tombola
-Hidegtál.Lencse sertés virslivel.
-0.30 tól Szauna szeánszok
-Mulatás hajnalig.
Korlátozott létszámmal.Max 30 fő
Csak előre jelentkezéssel.1.max 2 pár még tud jönni.Érdeklödés .Őrbottyán Puszi.Melitta