Sziasztok!
Oda készültem bő 1 órája de olyan sor volt.
Így eljöttem Csillaghegyre.
Ti biztosan mentek mert akkor szívesen vissza mennék.
Köszönöm (Ez egy válasz roadside üzenetére (2024. 12. 28. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Oda készültem bő 1 órája de olyan sor volt.
Így eljöttem Csillaghegyre.
Ti biztosan mentek mert akkor szívesen vissza mennék.
Köszönöm (Ez egy válasz roadside üzenetére (2024. 12. 28. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki Mórahalmon?
Ma este 18-21 Aquaworld szauna.
Én ott leszek.
Ismerkedtünk már a hölgyel.
Kar, hogy csak kacerkodasig van kedv....pedig milyen jó lenne egy jó kis házibuli... (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerkedtünk már a hölgyel.
Kar, hogy csak kacerkodasig van kedv....pedig milyen jó lenne egy jó kis házibuli... (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap az esztergomi szaunában ismerkednénk

Cegléd környékén szilveszterkor lesz textil mentes program?
A közeljövőben készülnek ismerkedésre nyitott párok a Lutzmannsburgi fürdőbe?
Ma sárvára jön valaki szaunazni?
Sziasztok . Holnap Debrecenbe az Aquaticumba leszünk párommal, szívesen ismerkednénk fiatal pásikkal. Borotvált intim előnyben
Sziasztok. Harkányi Fürdőről valakinek van egy kis infója? Volt már ott valaki? Lehetne ott is kalandozni kicsit? Február 14-15-16
Ma délután masszázs Karcagon hölgyek és párok számára.
Ma délután Egerszalókon leszünk a Saliris fürdőjében szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi társaságát hetero alapon egy kis ismerkedésre, diszkrét víz alatti tapizás, simizés. Ha már ott vagyunk, akár meg is látogatnánk egy szimpatikus pasit aki megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetre reagálunk, ezért kérjük hogy ne ide írj !
Gyulán valaki ma és holnap......udvari szauna!!!!!
Rudasba jár valaki? Szívesen társulnek a korai oralban rendszeresre…aktivak érett pasik elonyben

Sziasztok! Ma esetleg megy valaki Kerekdombi textil mentes fürdőzésre,szaunázásra?Szívesen társulnék,barátkoznék.
Sziasztok, Bábolna nudista fürdőbe jár valaki? Tapasztalatok? Privátban is beszélnék.
Sziasztok! Ma este társaságot keresek esti fürdőzésre, szaunázásra Győrben (20-24). Részleteket beszéljük meg privátban.
Sziasztok!! Meg ma valaki Tiszakécskére a fürdőbe? Szívesen ismerkednék.
Gyulán valaki ma és holnap......udvari szauna!!!!!
Debreceni aquaticumba csatlakozna valaki?