Megint szuper társaság jön össze a GG ről.
Megint szuper társaság lesz ma!
Masszőr?
Sziasztok Zalakaros. Fürdő szauna valaki móka ?
Igen
(Ez egy válasz Betti-Tomi üzenetére (2025. 01. 18. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gondoltad?
(Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Oriental Spa hölgy vagy pár aki kalandozna?
Sziasztok!
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Köszönöm
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Köszönöm
Vasarnap Komaromba jon valaki szaunnazni? Vagy akar mehetunk dunaszentmuklosra is. Potens 190cm magas ferfi vagyok
Sziasztok vasárnap reggel megyünk esztergomba szaunázni .kukkolhatoak vagyunk.
Hölgyek!
Ma egy egész testes,szexmentes,több orgazmusos erotikus masszázs?
Ma egy egész testes,szexmentes,több orgazmusos erotikus masszázs?
Sziasztok! Ha itt van a 40-es pár, barnásszőke, vékony hölgytaggal, akivel párszor véletlenül "összeakadtunk" a medencében a víz alatt, írjatok rám kérlek, ha van kedvetek!

Sziasztok! Olyan nőt keresek aki szereti ha Masszírozzák! Mezőkövesd kőrnyéke!
Ma tiszakecsken ismerkednék, a fürdőben!
Miskolcon tud valaki textilmentes szaunát?
Miskolc valaki ma Sauna?
Sziasztok! Hajdúszoboszlón keresünk partnert/partnereket az adatlapunk szerint...

Sziasztok!
Keresnénk egy masszőrt, lehetőleg nőt Békés Vármegyéből. Egy pár női tagját kellene orgazmusig masszírozni…
Keresnénk egy masszőrt, lehetőleg nőt Békés Vármegyéből. Egy pár női tagját kellene orgazmusig masszírozni…

Jár valaki innen a Széchenyibe?
Holnap délután vagy este szauna vagy wellness-ben hölgy vagy pár lesz?
Igényes pasi vagyok, utazni tudok bárhova, de inkább Debrecen és Budapest között keresek
Írj privatban
Igényes pasi vagyok, utazni tudok bárhova, de inkább Debrecen és Budapest között keresek
Írj privatban