Ma szauna-wellness est !19.00-2.00 ig.
Ma este erotikus masszázst nyújtok lakásomon. A képzeletednek csak a fantáziád szabhat határt.
Szép napot valakik esetleg Herceghalom Abacus hotel hetero férfi pár vagy hölgy.Hétfőig vagyunk .Privátba keresetek minket.
Tegnapi Cegléd az "ÖTÖST" érdemel!!
Ha lesz folytatása bíztos megyünk!!
Ha lesz folytatása bíztos megyünk!!
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Ma este fiatal párként leszunk a győri fürdőben
párokat vagy akar szóló pasit/nőt keresunk
Naturista éjjeli fürdő lessz 20:00-24:00

Naturista éjjeli fürdő lessz 20:00-24:00
Olyan párt keresek akik szeretkeznének előttem! Mezőkövesd kőrnyéke!
Ma a Ráckevei wellness részlegben keresünk igényes hetero férfit masszázsra harmadiknak.( Helyünk van.)
Kedves Párok! 25-én kedden napközben /főleg délelőtt/ házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Holnap valaki jöd délelőtt a Debreceni termál szaunába?
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár az Oriental Spaban vagy Aquawirldben aki ismerkedne?
Most hölgy vagy pár az Oriental Spaban vagy Aquawirldben aki ismerkedne?
Sziasztok! Ma valaki(k) Győrbe? RQ szauna este? 20-24ig! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék! Igényes, izmos pasi vagyok! Írjatok!
Március 1 este, miskolci wellness szállodában 1 pár+ pasi várja lányok-párok jelentkezését privát üzenetben!
Sziasztok. 28-án Ráckevén leszünk. Szívesen ismerkedünk.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék párral kis kalandozáshoz játékhoz. Zala és szomszéd megyékből párhoz csatlakoznék autóskalandhoz v esetleg kukkolnék. Netán kapok egy címet szívesen meglátogatnálak benneteket, elmennék hozzátok hölgyet kinyalnám megujjaznám vagy kukkolnák és távoznék. Esetleg autóskaland megbeszélt helyen
2025. február 28-tól március 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Csongrádon van hölgy akinek lenne kedve szaunázni
Sziasztok!Holnap delutan Egerszalok Salirisben a wellness reszlegen,parral ismerkednek.Igenyes,kedves ferfi vagyok,irjatok privatban,koszi.
A héten valamelyik délelőtt Szalókon a Salirisbe ismerkednék
Ezen a héten pénteken kik mennek Ráckeve textilmentes szaunázásra!???