Ma este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Sziasztok. Holnap, szombaton ismerkednénk a sárvári szaunában párral.
Ma este Ráckevén leszünk, párokkal ismerkedünk szívesen

Ma délután Karcagon masszázs hölgyek és párok számára.
Ma hölgy vagy pár Ráckevén ismerkedne?Privátban irhatok ha igen
Kedves Párok! Ma /28-án pénteken/ este házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Holnap swinger farsang!!
Írtunk nektek, telefonszámot adtunk erre semmi.......
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 02. 28. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 10:37

Tervezi valaki a Termál-sör estet Debrecenben Rajtunk kívül?Mi ott leszünk, ismerkednénk!
Szép napot!!Ápolt, intelligens, képzett masszőr... (191/97/46) keres Szolnokon ill. Pest megye déli részén, olyan N/F párt, ahol a Hölgyet masszírozhatja a Párja jelenlétében! "Cserébe" "csak" végignézni szeretnélek Titeket szex közben, természetesen nem elzárkózva bármi más elől a Hölgy örömére, HA igény merül fel rá...
Tervezi valaki a Termál-sör estet Debrecenben Rajtunk kívül?Mi ott leszünk, ismerkednénk!
Sziasztok! Hétvégén valaki innen megy a Fehérvári Árpád fürdőbe?
Ezen a hétvégén, szombaton vagy vasárnap, Egerszalókon leszünk, és szeretnénk meghívni titeket egy közös szaunázásra. Ha van kedvetek csatlakozni hozzánk, kérjük, jelezzétek!
Aki ismerkedni akar azt nem feltétlen a programokon találod. Azt nem teljesen értjük, hogy a tömeg miért zárja ki a kezdőlépést, hogy valakit megszólíts. Ha meg valaki szexelni akar, megtalálja a módját, de olyanra senki ne számítson (már), hogy a szauna előtti medencében hármasoznak mások előtt.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 17:47

Hát ,Ráckevénn ,hol lehet párokkal ismerkedni nem tudom,aki jàrtasabb,biztos tudja.Fulba van minden emberrel.Szaunába mint a szardiniàk a konzervek dobozba
Farsangi swingerbuli szombaton!
nálunk!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ,Ráckevénn ,hol lehet párokkal ismerkedni nem tudom,aki jàrtasabb,biztos tudja.Fulba van minden emberrel.Szaunába mint a szardiniàk a konzervek dobozba
Szombat délelőtt esztergomi szaunában kukkolás, ismerkedés, kényeztetés párok esetleg pasik
Bisex passziv pasiként keresek wellnes meghívást.... privat keress
Holnap mennék az esztergomi szaunába, lenne pár vagy lány aki menne? Hetero alapon
Valóban nem egyszerű és nem is mindenkinek ajánlott, mert láttam már belőle kellemetlen helyzetet is..

Szia
Úszómedence tudnod hol van ? Ott van még két medence. Még ott tömeget nem láttunk. De beszélgetni a bárban is lehet !! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Úszómedence tudnod hol van ? Ott van még két medence. Még ott tömeget nem láttunk. De beszélgetni a bárban is lehet !! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)