Holnap Lenti vagy Zalakaros szaunába valaki?
Szauna délutáni siestát tartok vasárnap a Duplicatos Ludos naturista parkban.Őrbottyán. 15.00-19.00 ig. érd.privi.Melitta
A mai Kerekdombi textil mentes fürdőzéshez,és szaunázáshoz társaságot keresek.
Este esetleg pár szalókon vagy Demjénben?
Ma délután a Saliris fürdőben hetero pasival ismerkednénk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
.
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 13. csütörtök 11:46

Most kora délután hölgy vagy pár esetleg Budapesten Oriental Spaba, Aquaworld, vagy Lukács fürdőben?
42 éves sportos pasi vagyok.
Köszönöm
42 éves sportos pasi vagyok.
Köszönöm
Salirisben hölgy pár?
Ma délelőtt a Debreceni termál szaunaba ismerkednék hölggyel párral.
Masszőr srácot keresek mára Budapesten, van helyem.
Jon valaki jovohet kedden Bukfurdore ?
Jó volna csak messze vagytok
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn /17/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Fiúkat keresünk mi mennek
Hahó.Hölgyet kényeztetnék a férjével.. de ha szereti a 2 nél több szerszámot abba is tudok segíteni..
Vasárnap ismerkedni vágyó pár Kehidakustányba?
Sziasztok,12-én szerdán ráckevén kényetettük egymást az onsen-ben egy jóvágasú fiatalember nézett bennünket de sajna nem jött közelebb ha magára ismer szivesen megismerkednénk vele!
Sziasztok! Társaságot keresek holnap esti vagy vasárnap napközbeni szaunázáshoz. Helyszín tekintetében rugalmas vagyok Komárom 100km-es körzetében. A többit beszéljük meg privátban.
sziasztok!Vasárnap 3 felöntést csinálok 15.00-19.00 ig,aki szeretne jönni jelezze felénk privibe.puszi.Meli!
Budapesten megölelnék egy kedves hölgyet.
Holnapi napra keresnénk programot, amiben az erotika is szerepet kapna ! Várjuk az ötleteket, de csak privátban ! Ne ide írj ! Amelyik a legszimpatikusabb azt megvalósítjuk azzal aki kitalálta ! Van helyünk is, de ésszerű távolságon belül utazunk is !