Sziasztok!
Oriental Spa naturista szaunában vagyok.
Van két középkorú nagyon jó fej pár iszonyat dögös hölgy taggal.
Olyan jó lenne ha itt fent lennétek s látnátok amit írok.
Szívesen ismerkednék veletek.
Tetovált kopasz beszédes srác vagyok.
Köszönöm
János
Oriental Spa naturista szaunában vagyok.
Van két középkorú nagyon jó fej pár iszonyat dögös hölgy taggal.
Olyan jó lenne ha itt fent lennétek s látnátok amit írok.
Szívesen ismerkednék veletek.
Tetovált kopasz beszédes srác vagyok.
Köszönöm
János
Sziasztok!
Győrben hétvégén kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben hétvégén kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Békéscsabán vagy környékén keresek 50 éves korig. nem kövér pasit. Én 49 éves rendszeresen sportoló, szőrös vagyok. Természetesen masszázst is vállalok.
Lessz ma valaki Győrben a naturista esten ? Lánnyal esetleg párral ismerkednék
Sziasztok! Ma este győri fürdő naturista estjére jön valaki?
A hétvégén párokkal szívesen ismerkednék Bükfürdön,Sárváron,Kehidán,MJUS (Körmend) Celldömölk fürdők szaunavilágában!
Sziasztok!
Május 6-8 között Hotel kapitány Sümegben leszünk a párommal. Esetleg, ha lesz ott valaki innen szívesen ismerkedünk.
Május 6-8 között Hotel kapitány Sümegben leszünk a párommal. Esetleg, ha lesz ott valaki innen szívesen ismerkedünk.
jöttök?
(Ez egy válasz TomiAgi üzenetére (2025. 03. 21. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 16:53

Holnap tervezzük a szentesi naturista napot. Tiszta, ápolt párként szivesen ismerkednénk. Férfi tagunk bi kíváncsi.
Holnap tervezzük a szentesi naturista napot. Tiszta, ápolt párként szivesen ismerkednénk. Férfi tagunk bi kíváncsi.
Sziasztok! Képzett masszőrként hölgyet vagy párt szívesen masziroznék! Szívesen utazok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok!Nyíregyházán vagy Debrecenben hétvégén pár vagy nö ha pihenne szivesen társulnék hozzátok! Kedves sportos,diszkrét,helyes férfi vagyok.
Ma este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Corvin hotelba látogató párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy tag örömére hetero alapon , plusz masszázst is vállalok. Privátban várom a megkereséseket . Szép napot !
Sziasztok!
Ma délután lesz valaki közületek Bükfürdőn?
Ma délután lesz valaki közületek Bükfürdőn?
Szisztok!Ki jön innen hozzánk holnap?
Sziasztok!
Ma Ráckevén a szaunaesten ismerkednénk
Ma Ráckevén a szaunaesten ismerkednénk
Sziasztok!
Ma Magyarhertelend szaunázás, jön innét valaki?
Ma Magyarhertelend szaunázás, jön innét valaki?
Sziasztok! Igaz még nincs szezonja , de nyáron el szeretnènk látogatni Szikire a naturista strandra , és szeretnènk olyan párokkal barátkozni akik szoktak oda járni és egy kis négyes gabalyodásban is benne vannak .
26F ,N27

Füreden pár vagy hölgy? Szexi párom előtt kéne kézzel kényeztetni engem a szaunavilágban, aztán közös szimpátia alapján bármi alakulhat. Párom bi én hetero., sportosak , lazák vagyunk. Max. 50 éves korig keresünk igényes partner/éket. Privatban írj