Ma este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Vasárnapra keresünk párt közös szauna stb
Sziasztok,ma este Ráckevén kedves párral ismerkednénk!
Pedig ott van a jegyeknél, csak lejjeb kell görgetni, 2 órás 3800,a 3 órás 5200 Ft. Van 10 alkalmas bérlet is
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Megy ma valaki makóra? Textil mentes szaunázni?
Ma valaki Mórahalmi Fürdő?
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Valamelyik Pesti fűrdőben lehet passzívakat találni?
Magnum, Szauna69 ezekben bőven van.
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én rendes fürdőre gondoltam
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Este tervezek kimenni Ráckevére szaunázni. Bp 16 kerületből indulok 19 óra körül. Hölgyek valaki nem tartana velem?
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe bi is lehet

Sziasztok! Ma éjjel Ráckevén hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Holnap mennénk balloszögbe a naturista estre. Szivesen ismerkednenk párokkal.
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó pár vagyunk. Hozzánk hasonló Párt keresünk párcserés gabalyodásra. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.

Holnap napközbeni fürdőzésre mennénk, de még nincs helyszín. Hetero férfi csatakozhatna hozzánk ha tud helyet ahol találkozhatnánk ! Csak privát üzenetet várunk !
Ma vagy holnap párokkal szívessen találkoznék Bükfürdön,Sárváron, esetleg Kehidai fürdők szaunarészén!
Olyan párok jelentkezését várom akik Esztergom,vagy a Visegrádi Thermál szaunába szoktak menni?!
Mi szoktunk menni Esztergomba.
(Ez egy válasz housfriend üzenetére (2025. 03. 29. szombat 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 06:02

Olyan párok jelentkezését várom akik Esztergom,vagy a Visegrádi Thermál szaunába szoktak menni?!