ki jönne velem szaunázni?
2025.04.12.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Üdv Ma pár Kecskeméti szauna?
Sziasztok!
Tudja valaki Ballószögön lesz valami szombaton.
Tudja valaki Ballószögön lesz valami szombaton.
Kedves párt masszíroznék!
Sziasztok! Tervez ma valaki Ráckevére menni? Illetve kiváncsi lennék milyen a szerda este ott? Köszönöm!
Bükfürdő ma?
Holnap lesz valaki közületek Sárváron, Celldömölkön?
Szombati èjszakai fürdőzèsre jön pár?
Sziasztok! 13-15-ig valaki,valakik Balatonalmádin?
Párként keresünk majd.
Párként keresünk majd.
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn, vagy kedden /14.15/, ebben a jó időben lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Ismerkedésre nyitott pár lesz ma vagy holnap Bükön vagy Sárváron?
Makón párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Vasárnap nő,pár lesz Sárváron a szauna világban aki ismerkedne egy kedves,normális, diszkrét, fiatalos hapsival? Írj privit és megbeszéljük. Köszönöm!
Sziasztok!
Most nem. Majd jövő héten (Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nem. Majd jövő héten (Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mostanában lesz innen valaki az aquaworldben? Vagy az Oriental spa-ban?
Mostanában lesz innen valaki az aquaworldben? Vagy az Oriental spa-ban?
Péntek este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Szisztok.Vasárnap feleségem és én a Széchenyi fürdőbe leszünk. Szívesen ismerkednénk 25-45 év közötti borotvált intimmel rendelkező pasikkal.
Masszázs párok hölgyek örömére otthonodban 43 éves Másszor vagyok
Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport vagy relax masszázs olajjal. Helyszín: Bp. 13. Ker.
Írj, ha van kedved jönni.
Írj, ha van kedved jönni.