Szeretnél egy kellemes masszást?Nyiregyháza és vonzáskörzete,férfitől, ahogyan szeretnéd.
Pesten melyik fürdőben van naturista szauna húsvét hétfő délután?
Péntek este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Hölgyeim! Van aki egydül tölti a hosszú hétvégét? Szivesen csinálnék valami programot.
Húsvétra egy kellemes masszás hölgyeknek kényeztetés hely van Csongrád
Bükfürdön esetleg Sárváron lesz a hétvége folyamán “ismerkedésre”nyitott hölgy/pár?
Sziasztok szombaton jön nagy méretű pasi vagy ápolt igényes pár Magyarhertelendre ???
az Aquaworld be melyik napon érdemes menni mint heteró pasi.,a szaunavilág érdekel ??
(Ez egy válasz derst üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én is megyek bükre szombaton! Bármire nyitott, ápolt és sportos sràc vagyok
(Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 08:22

Sziasztok! Bükkre mennék a hét végén, párral, hölggyel, férfival, akár többes számban is szívesen tölteném az időt
sziasztok, ma jön valaki aquaworldbe?
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Sziasztok! Bükkre mennék a hét végén, párral, hölggyel, férfival, akár többes számban is szívesen tölteném az időt
Sziasztok! Eldőlt! Herceghalmon, az Abacusban leszünk keddtől csütörtökig. Ha esetleg lenne olyan Pár,akiknek opció egy jakuzzis ismerkedéssel egybekötött kis négyes hancúr..... Privát üzenetet várunk
Ráckevére.
(Ez egy válasz doriangrey85 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 11:59

Sziasztok! Valaki tervez menni az AquaWorldbe vagy Rackevére a mai napon?
Demjén termalto?

Pont így mi is.
(Ez egy válasz isti70 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt mi is szeretnénk! Pont így.
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2025. 04. 15. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 14:58

Sziasztok!
Szívesen ismerkedünk szaunát, naturizmust is kedvelő párokkal. A többi meg majd alakul, vagy sem
Szívesen ismerkedünk szaunát, naturizmust is kedvelő párokkal. A többi meg majd alakul, vagy sem

Sziasztok! Valaki tervez menni az AquaWorldbe vagy Rackevére a mai napon?
Sziasztok! Szauna társat keresek párok személyében akik szívesen vennék egy ápolt humoros pasi társaságát.
Sziasztok! Április 22-24 között tervezünk egy kis wellness kikapcsolódást valahol. Volna olyan Pár, gyakorlatilag az ország bármely pontjáról, akik csatlakoznának hozzánk?