Magnumba lányok, párok jöttök ma? Vegyes nap van!
Sziasztok! feleségemnek keresek profi masszőrt kis extrával fűszerezve
Ma este jön valaki a Magnum Szaunaba?
Szia/sziasztok,
Csütörtök, péntek (05.29, 05,30) estére/éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresném találkozásra.
Hely van, előtte akár szauna, wellness is megoldható.
De utazni is tudok!
Privátban várnám az üzeneted. Szép napot!
Csütörtök, péntek (05.29, 05,30) estére/éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresném találkozásra.
Hely van, előtte akár szauna, wellness is megoldható.
De utazni is tudok!
Privátban várnám az üzeneted. Szép napot!
Házhozjáró masszőrt keresnék csinos feleségem számára Pesten.
Csak képzett, harmincas, masszázsággyal rendelkező valós masszőrt keresek!
Csak képzett, harmincas, masszázsággyal rendelkező valós masszőrt keresek!
Sziasztok!
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Esetleg egy hölgy harmadiknak a mai nap Bükkfürdőn csatlakozna hozzank?Minden megoldásra nyitottan.
Sziasztok
Ma délután Kehidán szaunázunk is
Ma délután Kehidán szaunázunk is
Ma és holnap délelött ceglédi fürdő?
A hétvégén meglátogattam a debreceni szaunavilágot. Egészen kellemes hely, így elsőre új volt az egész de azért jól éreztem magam. Megismerkedtem egy szimpatikus párral úgyhogy a végére nagyon jól sikerült. Szerintem a többség kizárólag csak szaunazni jár oda, de azért vannak akik többet is szeretnének. Állítólag nem voltak sokan ahhoz képest mennyien szoktak lenni hétvégenként. Az biztos hogy a jövőben rendszeres látogatója leszek!
Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával! smile
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE
Masszőrt keresek magam számára hétfő keddre, esetleg viszonzom is.
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok.Ma estefelé Demjén fürdőben párral ismeekednék
Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, így egy oltári 4 kezes masszazzsal lépnénk meg, hálája jeléül végül meg fogja köszönni a szájával!

Sziasztok!
Kedden-szerdán és csütörtökön Sárváron,Bükfűrdőn leszünk újra. Párokkal,pasikkal ismerkedünk,az adatlapunk szerint
Olvass és privátban jelentkezz!
Kedden-szerdán és csütörtökön Sárváron,Bükfűrdőn leszünk újra. Párokkal,pasikkal ismerkedünk,az adatlapunk szerint

Azért egy válasz jó lenne, írtam privát.
(Ez egy válasz yoni.sensual üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 08:08

Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Ma délután Karcagon masszázs hölgyek urak és párok számára.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Szia írj privátba
(Ez egy válasz yoni.sensual üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 08:08

Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!