Mi is itt vagyunk
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 11:44

Sziasztok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Ma délután 16,30 körül Egerszalókon a Saliris medencéjében szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagjának ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Hertelenden lesz ma valaki, ki ismerkedne?
Sziasztok
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Ráckevén valaki akar ott alvást is tudok biztosítani.
Mi vasárnap/hétfőn megyünk. Ott is alszunk.
(Ez egy válasz Pár3743p üzenetére (2025. 06. 07. szombat 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Ma Kecskemét pár valaki
Ma este progit keresek
Sziasztok! Ma megy valaki Hertelendre ?
Ma este Magnumban vegyes nap, X-Plore night. Kik jönnek?
Szia! Én terveztem holnap vagy hétfői napra
(Ez egy válasz Clark001 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 12:46

Sziasztok!Holnap igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép,és napsütéses napot!Üdv
Sziasztok Ma du este pár harkany pecs környéken ki ferfit keres 3iknak
Sziasztok!Holnap igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép,és napsütéses napot!Üdv
Június 12, irány Kosd...
Sziasztok! Hétvégén Debrecenben hölgy, pár?
Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Sziasztok jelen információk alapján a júniusi naturista est után legközelebb csak szeptemberben szeretne ilyen estet szervezni a Ceglédi fürdő. Ha mégis lesz megyünk, ha nem szeptemberben megyünk.