Párt masszíroznék!Diszkrét és megbízható vagyok!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Most hétvégén Zalakarosra nem tervez jönni?
Párként érdeklődnénk, hogy hölgy tervezi a mai napon/este Ráckeve meglátogatását?
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Hétfőn szívesen szaunáznánk hozzánk hasonló csinos nővel, lánnyokkal. Nekünk már le van fixálva. Lehet csatlakozni
Szívesen mennék.
(Ez egy válasz titty üzenetére (2024. 07. 09. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 13:03

Sziasztok!
Valaki szokott járni Szentgotthárdra szaunázni?
Esetleg a héten valamelyik nap délelött lesz ott valaki?
Valaki szokott járni Szentgotthárdra szaunázni?
Esetleg a héten valamelyik nap délelött lesz ott valaki?
Sziasztok,megy ma valaki ma a Magyarhertelendi szaunába?
sziasztok mai nap van egy szabad helyem tantramasszázsra Szentendrén, én 35 éves pasi.
Szia csak arra a napra gondoltál ?
(Ez egy válasz Hboy37 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombat délután lesz valaki küzületek Bükfürdőn?
Szilvásvárad LaContessa Kastélyszállóban 22-én és/vagy 23-án keresek hölgyet, párt.
Sziasztok hölgy partnert keresek 06. 28-06.30 Zalakarosra
Privátban keressetek
Privátban keressetek
Sziasztok! Holnap délután valaki lesz Bükön?
Valakinek nincs kedve jövőhéten szerdán Kecskemétre jönni?
Sziasztok! Ha minden úgy akarja, akkor holnap megyünk a ceglédi strand naturista estjére! Hasonló korú párokkal csajokkal ismerkednénk és ha úgy adódik lehet több is.
2025.06.21.én 19 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est, grill party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est, grill party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Szombaton zenès èjszakai fürdőzès Sárváron.
Párok,csajok?
Párok,csajok?
Sziasztok júni végén Baranya megyében pécs környékén leszünk 1 napot párt keresnénk az este kellemes eltöltéséhez . egyeztetés privátban. valaki?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.