Feleséget masszíroznék párja jelenlétében is...komoly és megbízható vagyok!
Sziasztok! Ma délután jön pár Bükfürdőre a szaunába?
Hely kell
Ma estére két pasit keresünk,akik meg massziroznának.
Holnap, azaz szombaton lesz pár Zalakaroson? Szívesen ismerkednék a szauna világban
Egy jó wellnesre vágysz? Vagy vágytok ? Szingli hölgyek párok írjatok lehet wellnes nektek is meg be is szállok masszírozni és kényeztetni is
ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon
Szabolcs Borsod megye

Szabolcs Borsod megye

Köszönöm az eddigi priviket, kis pontosítás a visszajelzések alapján:
A helyszín Budapest, Westend környéke. Ez egy rendes helyiség, többen is bérelnek ott szobát, szóval vad szexcsatákra nem alkalmas
Viszont, ha izgalmasnak találjátok, hogy egy rendezett környezetben a hölgy kap egy finom relax, svéd, vagy sportmasszázst, és, közben még történhet óvatosan egyéb finomság is, írjatok
Benne vagyok szerepjátékban is, pl. a párod nem tudja, hogy lehet belőle több is, de el kell csábítani masszázs közben. Vagy te kint várakozol, a bent történtekről pedig fotót küld a feleséged, stb. (Ez egy válasz Anatomy üzenetére (2025. 06. 24. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 24. kedd 10:30
A helyszín Budapest, Westend környéke. Ez egy rendes helyiség, többen is bérelnek ott szobát, szóval vad szexcsatákra nem alkalmas

Viszont, ha izgalmasnak találjátok, hogy egy rendezett környezetben a hölgy kap egy finom relax, svéd, vagy sportmasszázst, és, közben még történhet óvatosan egyéb finomság is, írjatok

Benne vagyok szerepjátékban is, pl. a párod nem tudja, hogy lehet belőle több is, de el kell csábítani masszázs közben. Vagy te kint várakozol, a bent történtekről pedig fotót küld a feleséged, stb. (Ez egy válasz Anatomy üzenetére (2025. 06. 24. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, masszázs vizsgára készülök, hölgyek jelentkezését várom. A masszázs történhet nálad, vagy az általam bérelt masszázsstudióban.
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Páral vagy hölgyek masszázna párom előtt?
Ma lenne kedve valakinek egy kis játszadozásra vagy kis masszásra,férfiak párok jelentkezését várom!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Holnap déleőtt valakik Eger körül?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Hajdúszoboszlón a mai naptól keddig?

Tom Barátnőt, barátot , párokat keresek. Solt-Kiskőrös-Kecskemét. Sármos Magyar pasi vagyok. .Helyem van, de menni is tudok. Privát keress
Silvanusban vasárnap, hétfőn lesz innen valaki?
Hölgyet keresek infra szaunámba. Akár grillezéssel egybe kötve.
Privátba írj legyszives
Privátba írj legyszives
Sziasztok! Gyulán valaki a várfürdőben? Minden bele fér!
Ráckevén fürdőben valaki akar szállást is tudok biztosítani
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Szentgotthárdra szaunázni idén nyáron biztosan nem, a fürdő szauna világa őszig felújítás miatt zárva!
Pedig jó volt oda elbújni kicsit a gyerekek elől.... (Ez egy válasz Lacicica üzenetére (2025. 06. 20. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig jó volt oda elbújni kicsit a gyerekek elől.... (Ez egy válasz Lacicica üzenetére (2025. 06. 20. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)