Sziasztok! Demjén ben leszünk 2025-júl 23-25 ig. Esti fürdőzéshez keresünk partnereket.
Sziasztok
Ma Visegradon valakik?
Ma Visegradon valakik?
Sziasztok, most szerda késő délután / este van egy szabad helyem
Vároma privát megkereséseket.
(Ez egy válasz Anatomy üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 17:58

Köszönöm az eddigi priviket, kis pontosítás a visszajelzések alapján:
A helyszín Budapest, Westend környéke. Ez egy rendes helyiség, többen is bérelnek ott szobát, szóval vad szexcsatákra nem alkalmas
Viszont, ha izgalmasnak találjátok, hogy egy rendezett környezetben a hölgy kap egy finom relax, svéd, vagy sportmasszázst, és, közben még történhet óvatosan egyéb finomság is, írjatok
Benne vagyok szerepjátékban is, pl. a párod nem tudja, hogy lehet belőle több is, de el kell csábítani masszázs közben. Vagy te kint várakozol, a bent történtekről pedig fotót küld a feleséged, stb.
A helyszín Budapest, Westend környéke. Ez egy rendes helyiség, többen is bérelnek ott szobát, szóval vad szexcsatákra nem alkalmas

Viszont, ha izgalmasnak találjátok, hogy egy rendezett környezetben a hölgy kap egy finom relax, svéd, vagy sportmasszázst, és, közben még történhet óvatosan egyéb finomság is, írjatok

Benne vagyok szerepjátékban is, pl. a párod nem tudja, hogy lehet belőle több is, de el kell csábítani masszázs közben. Vagy te kint várakozol, a bent történtekről pedig fotót küld a feleséged, stb.
Sziasztok Pécsiek pécs környékén lakók. Siklóson töltük a hétvégét északai fürdőzéshez a welnes részlegen lenne kedve idee valakinek? péntek este vagy szombat este? privátban.
Sziasztok. Péntektől vasárnapig Bükfürdőn pihenünk és szaunázunk. Szívesen ismerkedünk korunkbeli fiatalos párral vagy férfival. Esetleg keresünk a környéken masszőrt aki a férj jelenlétében megmasszírozná a hölgytagunkat. Jobb lenne ha képzett masszőr lennél. Válaszokat privátban kérünk. Köszönjük
Békés megyében van férfi masszőr, aki a feleségem megmasszírozná? Bármi is lehet

Ma esetleg hölgyek parok egy masszázs??
hoppá.nem sikerült.valaki valakinek nem volt szimpi
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 28. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 05:59

Nem lett semmi lebeszélve,világosan elmondtam,hogy N egymást keressük,de te ezt nem tudod elfogadni
nem , nem,tévedsz apukám ,az eggy korekt Nő,csak okos,S akinek valaki nem válaszol az = NEM
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Pécsen tud valaki olyan masszázs szalont ahol van erotikus masszázs a feleségemnek?
Köszi előre is!
Pécsen tud valaki olyan masszázs szalont ahol van erotikus masszázs a feleségemnek?

Köszi előre is!
Hölgyet, lányt keresünk, aki megmasszírozza vagy megsimogatja jelenlètemben hölgyünk popsiját. Beszéljünk, ismerkedjünk, egyeztessünk.
Kipróbáltuk ma a kerekdombi fürdőt. Pénteken este visszatérünk.
Keresünk hölgyet, aki megmasszírozza hölgyünket, vagy olyan hölgyet, aki szeretné, hogy masszőr képzettséggel és gyakorlattal rendelkező hölgyünk megmasszírozza férfink jelenlétében

Kecskemétre mennék szaunázni. Szerdán naturista továbbra is?
Társaságot is keresek.
Társaságot is keresek.
Sziasztok este jön fiatal pár Ráckevére????
Párok hölgy tagjának 18+ Masszázs! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok ma délután esetleg Debreceni termálban ismerkedni.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
sziasztok !párok valaki nem megy ma a Hévízi kifolyó hoz ?szívesen csatlakoznák
Veszprém megyében lakom Tapolca melet .
nekem sajnos kocsim nincsen el kéne jöni értem de az anyagiakat állnám természetesen
írjatok
Veszprém megyében lakom Tapolca melet .
nekem sajnos kocsim nincsen el kéne jöni értem de az anyagiakat állnám természetesen
írjatok