Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Holnap irány kerekdomb!
Következő hétvége Divinus Debrecen
Sziasztok holnap szívesen csatlakoznek párrokhoz hölgyekhez Budapesten
Sziasztok Ma este par harkany környékén ki ferfit keres 3ikanak
Hertelendre jön valaki a hétvégén?
Sziasztok! Lesz valaki, valakik szombaton déltől az Orientál Spaban? Normális tarsaság?
Sziasztok! Hétfőre (09. 22.) keresek társaságot szaunázáshoz Esztergomban.
Privátban egyeztessünk a részletekről.
Privátban egyeztessünk a részletekről.
Sziasztok. Ma párok Sárváron?
Sziasztok ezen a héten Vasárnap szauna est Ráckeve!!!!
Kik jönnek???
Kik jönnek???
Valaki van a hevizi Lotus hotelben?
Sziasztok!Holnap igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Sziasztok! Jovohet vegen megyunk bukkre a piroskába.. esetleg bevállalós parhoz csatlakoznék vagy nőhöz!
Hölgyek, párok esetleg keresnek pasit Hévíz, Keszthely környékén?
Masszázs kedveskedésül adott!
Masszázs kedveskedésül adott!
Sziasztok fiatal pártként várunk lányokat 4 kezes masszázsra
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén
Veszprém megyében Veszprém mellett lakom 35 éves vékony sportos srác vagyok férfi masszőrt keresek ha lehet akkor ne legyen kamu És a mai nap tudjon házhoz jönni egy teljes test masszázst csinálni nem hiszem el hogy nincs ilyen!!!
Kérlek privátban írj köszönöm
Kérlek privátban írj köszönöm
Sziasztok! Jövő hét végén Tihanyban wellnessezünk. Szívesen vennénk hozzánk hasonló Pár társaságát..... Privát üzenetet várunk

MIZSI