Miskolcon és környékén szívesen masszíroznék pasikat és nőket. Lepd meg a párodat egy élménnyel! Bármilyen alkalomra jó választás egy kellemes frissítő masszázs! Testi és lelki kielégülés!
Mór környékén esetleg hölgy masszőr ? írj privátban köszönöm
<3

Üdv! Masszőrt keresek a mai napra szívesen utazom is!
Sziasztok.Ma Magyarhertelendre valaki tervezi a fürdést?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok! A hétvégét Tihanyban töltjük. Szívesen vennénk hozzánk hasonló Pár társaságát. Privát üzenetet várunk
Sziasztok! Ma este Szauna 69 -be masszázs!? Hölgyek/párok... Csak nőt maszírozok. Yoni masszázs happy finish-el, esetleg több... Privátban beszéljünk!
Sziasztok. Kecskeméti hölgyet párt massziroznak. Csak belső üzenetben.
Sziasztok! Holnap, azaz pénteken valaki Bükön?
2025.09.27.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap (Meli)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Születésnap (Meli)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Hétvégén megy valaki Bükfürdőre?
Holnap este azaz 26. Ki jön a ceglédi naturista esti fürdô/szaunába?
Helló Sárvár fürdő párok lányok?
Sziasztok. Van itt olyan masszőr akinek bejárása van Hèvizi szállodákba? Nő ès fèrfi
Sziasztok!Ma parral ismerkednek Egerszalokon a Salirisben,igenyes kedves 40 es pasi vagyok.irj privatban koszi.
Sziasztok,
Eger és környékén férfiaknak, serkentő masszázst vállalok, ha már puha vagy nem áll fel rendesen, akkor keress bátran. Hetköznap 8-14 közt tudlak meglátogatni. Hölgyeknek intim tornával kombinált masszázsra van lehetösége. 50 éves ápolt, diszkrét férfi vagyok.
Eger és környékén férfiaknak, serkentő masszázst vállalok, ha már puha vagy nem áll fel rendesen, akkor keress bátran. Hetköznap 8-14 közt tudlak meglátogatni. Hölgyeknek intim tornával kombinált masszázsra van lehetösége. 50 éves ápolt, diszkrét férfi vagyok.
Pénteken a sauna69-ben a gőzben egy kellemes párral voltam. Itt vannak esetleg?
Sziasztok ma?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 22. hétfő 09:48

Sziasztok. Szerdán textil mentes szaunában Kecskeméten, jönni valaki? Ha többet szeretnél meg írom a fülke számot.
Sziasztok! Hétfőn a Magnumban masszázs (csak hölgynek!!!), yoni masszázs. Kölcsönös szimpátia alapján lehet több... Ha van itt hölgy vagy pár aki jön és szeretné kipróbálni, írjon privátban.
Pár a hétvégén Zalakaroson, a naturista részen?