Sziasztok. Debrecen Aquaticum szaunavilág látogatásra szeretnék társaságot. Ha valakinek van kedve egy kötetlen jókedvű szaunázáshoz kérem keressen fel és megbeszélünk minden részletet. Köszönöm!
Sziasztok
Volt ma valaki Esztergomban?
Volt ma valaki Esztergomban?
Szia, írtam
(Ez egy válasz yoni.sensual üzenetére (tegnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:24
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Sziasztok. 22-én szombaton esetleg lesz valaki Magyarhertelenden innen?
Sziasztok!Nov.18.-án igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?Szép estét!Üdv
Kedves Párok! 18-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.
Szerdán délután Egerszalóki Saliris szaunába leszek jön innen valaki?
Ma este Ráckevén textilmentes szaunaesten szívesen ismerkednék.
Férfi masszőrt keresek akár mára is Budapesten, helyem van a Kálvin tér közelében.
Én egy 30 éves átlagos testalkatú, zöld szemű passzív srác vagyok.
Fizetés természetben.
Én egy 30 éves átlagos testalkatú, zöld szemű passzív srác vagyok.
Fizetés természetben.
Hévizen pár nem keres fiatal pasit?:
Ma este Ráckeve textilmentes szaunaestre párok lányok????
Sziasztok. Jövő hét szombattól Esztergomba leszünk wellness hétvégére.Párt vagy pasit keresünk a hölgy kényeztetésére. Hölgy 45 éves molett gyantázott, tág ezért vastag farkú pasi jön be neki. Pasi 40 éves magas átlag farokkal, cuckold kedvelő. Amennyiben a kozelből vagytok vagy helyiek írjatok. Bemutatkozás alakos fénykép alap.
Ma kaland valahol,természet,kocsi, fürdő,sauna?
Sziasztok. Szerda csüt Bpn leszek. Esetleg csatlakozhatom valaki.. valakikhez???
Sziasztok!
Ma estére masszört keresek Budapesten, a Kálvin tér közelében lenne helyem.
Fizetés természetben lenne.
Ma estére masszört keresek Budapesten, a Kálvin tér közelében lenne helyem.
Fizetés természetben lenne.
Tamási város Tolna vármegyében, a Tamási járás központja. A Szent Tamásról elnevezett, hozzávetőlegesen 8000 fős település mindössze 30 kilométerre található délre a Balatontól. A települést − mely 1984 óta visel városi rangot − a római korban alapították, a központban található katolikus templom pedig az ókori templom romjaira épült. Az 1525−1665 közötti időszakban a területet a betörő törökök foglalták el. Ebben a főként mezőgazdasági városban találhatók a vár romjai, amelyeket a hódító osztrákok döntően az 1848–1849-es szabadságharc után bontottak le. A várhegy tetején kilátó található. 1945−1989 között a város határában lévő szovjet laktanyát a megszálló erők kivonulása óta lakóépületként hasznosítják. A környék természeti szépségei közül a legismertebb a Gyulaji erdő, amely korábban az Esterházy család tulajdonában volt. Az 1945−1989 közötti időszakban a budapesti párthivatalnokok itt szerveztek nagy vadászatokat, utána pedig nagy tivornyákat. Itt, mintegy 7,8 hektáros területén él a világ egyik legnagyobb dámszarvasállománya. A közeli Pacsmag-tó környékén vízimadarak és ragadozó madarak madármegfigyelésére szaktáborokat szerveznek, ornitológusok vezetésével.
(Ez egy válasz Mi egypár üzenetére (2025. 11. 15. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Erotikus masszőrt keresek, havi néhány alkalomra Veszprém, Székesfehérvár környékén, nemtől függetlenül.(Olajos, lágy masszázs+happyfinish) Privát üzenetet, ajánlásokat is várok.
Sziasztok!
Ma éjjel Ráckevére jön valaki?
Szívesen ismerkednék.
Ma éjjel Ráckevére jön valaki?
Szívesen ismerkednék.

Atpár
Crystal Crown