Sziasztok!kalandoznek ma Egerszalok saliris szaunajaban parral,irjatok privatban koszi
Szaunapartnert keresek.
Legfőképp Ráckevére járok, de máshova is mehetünk.
Legfőképp Ráckevére járok, de máshova is mehetünk.
Sziasztok. Lesz ma valaki a Büki szaunában ?
Valaki ma lesz innen az esztergomi natur szaunában?
Szia, itt vagyok
(Ez egy válasz lollypoppsi üzenetére (2025. 11. 18. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 18. kedd 07:26
Masszázs -ra keresek, ismerkednék olyan szimpatikus férfival, aki valóban masszőr, kitöltött, fényképes adatlappal rendelkezik, kommunikatív és nyitott a kalandokra. Pm.
Sziasztok
Budapesten tudok ajánlani masszázs helyet a Thailine kivételèvel?
Köszi
Budapesten tudok ajánlani masszázs helyet a Thailine kivételèvel?
Köszi
Pénteken a Kehidai szaunában ismerkednék,fiatal biszex pasi vagyok.
Masszázs -ra keresek, ismerkednék olyan szimpatikus férfival, aki valóban masszőr, kitöltött, fényképes adatlappal rendelkezik, kommunikatív és nyitott a kalandokra. Pm.
Sziasztok!Itt fent van az a par aki ma este ott volt a salirisben a felso szaunaban?Irjatok batran.
Aquarius nyíregyháza szauna részéről van infója valakinek?
Zalakarosi hotelszobánkban fogadnánk ma este adatlapunk szerinti pasit. Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Tegnap ki volt innen Ráckevén?
Sziasztok!
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Terveztek valamikor mostanaban menni?
(Ez egy válasz Andreszt üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma delutan Egerszalok salirisben kslandoznek parral,irjatok privatban koszi.
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem, Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár háromszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Masszőr pasi ,hétvégi szabadidővel és hellyel van e itt?
Kecskemét-Budapest vonalon
Privátban légyszi....
Kecskemét-Budapest vonalon
Privátban légyszi....
Sziasztok! Holnap megy valaki Sárvárra közületek?
Lingam, Yoni masszázs Budapesten

kizso001
Lada