Sziasztok!
Szombaton esetleg lesz pár az Egerszalóki Saliris szaunába?
Szombaton esetleg lesz pár az Egerszalóki Saliris szaunába?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Szakképzett masszőrként, masszíroznék főleg hölgyeket.
(Dél Pest megye)
(Dél Pest megye)
Győr – RQ Vizi- és Élményfürdő
December 27-én: Karácsonyi Afterparty – Naturista est 19:00-tól 00:00-ig.
Szaunafelöntések és medencehasználat teljesen naturista módon.
Szóló hölgyek és párok jelentkezését várjuk.
Aki esetleg részt venne, kérem, írjon egy üzenetet!
December 27-én: Karácsonyi Afterparty – Naturista est 19:00-tól 00:00-ig.
Szaunafelöntések és medencehasználat teljesen naturista módon.
Szóló hölgyek és párok jelentkezését várjuk.
Aki esetleg részt venne, kérem, írjon egy üzenetet!
Sziasztok ! Dec 4-7 között mórahalmon leszünk a fürdőben. Lesz innen PÁR esetleg ? Adatlapunk szerint keresünk.
Sziasztok!
Dec. 6-8 között Kehida-Termálban keressük párok társaságát!
Üdv,
L,H
Dec. 6-8 között Kehida-Termálban keressük párok társaságát!
Üdv,
L,H
Sziasztok!
Tervezi pár, hogy a közeljövőben megy Gyulára, a Corvin hotelbe?
Tervezi pár, hogy a közeljövőben megy Gyulára, a Corvin hotelbe?
igen van
(Ez egy válasz spermatika üzenetére (2025. 11. 30. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 30. vasárnap 16:43
A Szauna69-ben, péntekenként van-e még 'gender free' nap, tudja-e esetleg valaki, ha a közelmúltban volt, megosztaná-e az ott tapasztaltakat?
Sziasztok!
Esztergom Aquasziget naturista szaunában most hölgy vagy pár van innen aki,akik ismerkednének?
Köszönöm
Esztergom Aquasziget naturista szaunában most hölgy vagy pár van innen aki,akik ismerkednének?
Köszönöm
Párral ismerkednék
Keszthely Hévíz, Zalacsány
Van többes tapasztalatom.
Keszthely Hévíz, Zalacsány
Van többes tapasztalatom.
A Szauna69-ben, péntekenként van-e még 'gender free' nap, tudja-e esetleg valaki, ha a közelmúltban volt, megosztaná-e az ott tapasztaltakat?
Sziasztok Zala Vas megyéből párral ismerkednék akár csak egy kényeztető finom érzéki masszázsra.
sziasztok
dec.5-6-7 Zalakaros Welnessen leszünk a hotel Freya- ban ... párt vagy hölgy jelentkezését várjuk
dec.5-6-7 Zalakaros Welnessen leszünk a hotel Freya- ban ... párt vagy hölgy jelentkezését várjuk
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Valaki ma büki szauna?
Sziasztok! Holnap valaki esetleg Bábonán!??Feleségem egydül hagynám a szaunában,vagy a pihenöben .De páral is szívesen ismerkednénk.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok. Szeretném kipróbálni a prosztata masszázst, de olyan masszőrel aki tényleg érti a dolgát, és a cél az orgazmus. Valakinek volt már ehez szerencséje, vagy létezik olyan masszőr, aki nem csak ujjaz, hanem tudatosan úgy masszíroz hogy minél jobban élvezze a partnere?
Holnap este Ráckeve?
Sziasztok, Budapesten tudtok ajánlani olyan Thai masszázst ahol happy finish is van? Hogyan érdemes jelezni? A recepción vagy a hölgynél? Köszönöm!

sbox