Hello ! Hölgyeket keresek Osztrák szauna látogatására .
Vendégem vagy , gyerek töltsünk együtt egy fasza napot
Privátba keress!
Vendégem vagy , gyerek töltsünk együtt egy fasza napot
Privátba keress!
vagy esetleg heteró pár
(Ez egy válasz Tiny98 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 17:00
(Ez egy válasz Tiny98 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
December 27-én lesz Győrben egy naturista est a fürdőben. Van esetleg olyan lány, aki eljönne, vagy már tervezi a részvételt?
Kecskemét wellness szauna
Sziasztok! Holnap az egerszalóki termálban kalandoznék, passzív/uni fiúval. Ha esetleg lenne jelentkező, kérem privátban írjon!
Szia, szoktunk, minden igényt kielégít. Kandallóval, remek pihenő szobával, kültéri jakuzzival, szintén fürdőruha fürdőruha mentesen
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
December 27-én lesz Győrben egy naturista est a fürdőben. Van esetleg olyan lány, aki eljönne, vagy már tervezi a részvételt?
Sziasztok! Pápára a várkertfürdőbe keresek szimpatikus párt, hölgyet szaunázásra és minden jóra közben
Magamról: Fiatal, sportos és humoros srác vagyok aki mellett nem fogtok unatkozni !
Magamról: Fiatal, sportos és humoros srác vagyok aki mellett nem fogtok unatkozni !
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Spiritbe szaunavilágba jár valaki Sárváron? Vélemények?
Sziasztok! Kehidán pasi szaunázni közös kalandra?
Sziasztok!
Mátraházán vagyunk a Lifestyle hotelben a héten,szívesen ismerkednénk párokkal!
Mátraházán vagyunk a Lifestyle hotelben a héten,szívesen ismerkednénk párokkal!
Ma délután várlak egy finom masszázsra Óbudán
...
Berettyóújfalu szaunában vagyok most. Társaságot várok
Veszprém megyében valaki szaunazni kozos kalandok? Irjatok!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Írtam
(Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (2025. 12. 15. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 15. hétfő 06:25
Sziasztok mi egy 39/45éves pár vagyunk .Masszőr pasit keresünk aki felesegemet meg maszirozna elöttem jo lenne pl ha olyan masszőr lennél akinek van masszázs szalon.irj privatba
Sziasztok kedves ápolt intelligens megbízható diszkrét pasiként ismerkednék egy kedves párral kellemes időtöltéshez akár csak egy finom kényeztető masszázsra. Zala Vas Somogy megye
Veszprémbe van valahol privát amit lehetne használni, bérelni?
Sziasztok!Dec.18.-án igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?Szép napot!Üdv

oziris