Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Ma délután egerszalók saliris fürdő nudi szaunájában kalandoznánk
Sziasztok.
Dec23-27 között a Velencei Resort&Spaba leszek szivessen ismerkednék a szaunában párral vagy hölgyel.
Dec23-27 között a Velencei Resort&Spaba leszek szivessen ismerkednék a szaunában párral vagy hölgyel.
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partnereimet, csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
2025.12.17-18.án 15.00 tól kapunyitás !Duplicatos Ludos Nudista szórakoztató wellness,és swinger park!Őrbottyán
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
17.00 órától szauna szeánszokat tartunk ünnepi hangulatban 21.00 ig!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Al
hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alf
ko alf
ho alf
lal
alf
ko alf
ho alf
lmentesko
,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
alf
kt alf
él
Hello ! Hölgyeket keresek Osztrák szauna látogatására .
Vendégem vagy ,
Privátba keress!
Vendégem vagy ,
gy
töltsünk együtt egy fasza napot alf
er alf
ek
Privátba keress!
vagy esetleg heteró pár
(Ez egy válasz Tiny98 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 17:00
(Ez egy válasz Tiny98 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
December 27-én lesz Győrben egy naturista est a fürdőben. Van esetleg olyan lány, aki eljönne, vagy már tervezi a részvételt?
Kecskemét wellness szauna
Sziasztok! Holnap az egerszalóki termálban kalandoznék, passzív/uni fiúval. Ha esetleg lenne jelentkező, kérem privátban írjon!
Szia, szoktunk, minden igényt kielégít.
Ka
, remek pihenő szobával, kültéri jakuzzival, szintén fürdőruha fürdőruha mentesen
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2025. 12. 16. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
nd alf
al alf
lóval
December 27-én lesz Győrben egy naturista est a fürdőben. Van esetleg olyan lány, aki eljönne, vagy már tervezi a részvételt?
Sziasztok! Pápára a várkertfürdőbe keresek szimpatikus párt, hölgyet szaunázásra és minden jóra közben
Magamról: Fiatal, sportos és humoros srác vagyok aki mellett nem fogtok unatkozni !
Magamról: Fiatal, sportos és humoros srác vagyok aki mellett nem fogtok unatkozni !
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Spiritbe szaunavilágba jár valaki Sárváron? Vélemények?
Sziasztok! Kehidán pasi szaunázni közös kalandra?
Sziasztok!
Mátraházán vagyunk a Lifestyle hotelben a héten,szívesen ismerkednénk párokkal!
Mátraházán vagyunk a Lifestyle hotelben a héten,szívesen ismerkednénk párokkal!
Ma délután várlak egy finom masszázsra Óbudán
...
Berettyóújfalu szaunában vagyok most. Társaságot várok
Veszprém megyében valaki szaunazni kozos kalandok? Irjatok!

Breanne Benson