Most szombat délután Egerszalók vagy Demjén fürdőjében leszünk ! Szívesen fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki csatlakozna hozzánk és párosunk hölgytagját kényeztetné ! Olyan is szóba jöhet aki ezen települések valamelyikén tudna fogadni bennünket ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Hello
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Pontosan erre vágyunk mi is
(Ez egy válasz Attila3030 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 13:21
8 felé megyünk és a hangulattól és a társaságtól függ meddig maradunk. Pihenni, beszélgetni szeretnénk.
Sárvár valaki holnap?
Sajnos nem de szombaton ott leszünk
(Ez egy válasz nudis par üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, jön valaki szilveszterezni Szentesre ?
Párként keresnénk hölgyet a hétvégén egy kis játszadozáshoz, vagy valami egyéb programra.
Sárvár fürdő szaunavilagaba jön ma valaki?
Sziasztok, 30 éves submissive fiú vagyok és szívesen masszíroznék egy hölgyet akár a párja előtt. Amatőr masszőr vagyok , olajos masszázst tudok csak adni. Budapesten belül utazni tudok.
8 felé megyünk és a hangulattól és a társaságtól függ meddig maradunk. Pihenni, beszélgetni szeretnénk.
(Ez egy válasz TomAdr üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton 2 óra körül megyek a Magnum saunába megy valaki?
Caps lock off
(Ez egy válasz BIGDADDY87 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 12:46
SZIASZTOK!
PÁRHOZ, HÖLGYHÖZ CSATLAKOZNÉK ZALA MEGYÉBŐL KESZTHELY S KÖRNYÉKE. CSAKIS NŐ PARTI VAGYOK FÉLREÉRTÉS VÉGETT. DEC 20-JAN.4. IG JÓ.
HA KERESEL EGY AKTÍV TÁRSAT AKKOR NE TARSDD MAGADBA ÍRJ. NEM BÁNOD MEG
PÁRHOZ, HÖLGYHÖZ CSATLAKOZNÉK ZALA MEGYÉBŐL KESZTHELY S KÖRNYÉKE. CSAKIS NŐ PARTI VAGYOK FÉLREÉRTÉS VÉGETT. DEC 20-JAN.4. IG JÓ.
SZIASZTOK!
A naturista csak este nyolckor kezdódik...
(Ez egy válasz TomAdr üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap délután egy masszőr srácot keresünk, hely kellene.
Sziasztok!
A debreceni textilmentes szauna napközben is nyitva van vagy csak este?
Köszönöm
A debreceni textilmentes szauna napközben is nyitva van vagy csak este?
Köszönöm
Ott lesztek délután is vagy csak estére jöttök?
(Ez egy válasz Attila3030 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai nap jön valaki Bükkfürdőre (Nő, pár) ? 3-4 körül érkezem.