Inteligens,valós hellyel rendelkező masszőrt keresünk a hölgy örömére
Masszőrt keresek ma délután!! Szolnok, cegléd kecskemét környéke!
Sziasztok!Szivesen meglátogatnánk egy aranyos,kedves párt akik a Mátrában wellnesseznek!
Ma Hertelenden van naturista szauna?
Sziasztok hétfőn vki sarvar?
Hölgy esetleg holnap Esztergomban?
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok ma délután pár vagy hölgy a Debreceni termálban vagy szaunában?
Vasárnap! Ismerkedésre nyitott lányokkal/párokkal találkoznék… a büki vagy a sárvári fürdő szauna részlegén!
Sziasztok .Párokhoz csatlakoznèk csakis a hölgy örömère .vagy szexpartnert csak is hölgyet keresek.
Zala megyèből Keszthely s környèkèről.Aktîv vagyok rendesen .Nem dohányzom .
Zala megyèből Keszthely s környèkèről.Aktîv vagyok rendesen .Nem dohányzom .
27.e délután Kerekdombra jön valaki esetleg?
Ma és holnap Cserkeszőlőn leszünk a fürdőben... Ha valaki szintén, írjon!
Sziasztok. Január 16-18 ig Gyulán leszünk Corvin hotelben. Párokkal pasikkal gabalyodnánk e két este vagy nappal is. Ha valaki jönne írjatok es folyt köv viberen.
Valaki ma Sarvar fürdő?
27-én Magyarhertelendre megy valaki esetleg?
Sziasztok.Le Primore hotelban leszünk karácsonykor.Az oldalról lesz valaki?
Hölgyeknek erotikus masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok,27.-től a Balatonfüredi Aura hotelben leszünk, kedves párral ismerkednénk!