Sziasztok
Holnap Kehidán hölgyek párok?
Holnap Kehidán hölgyek párok?
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Bükfürdő szaunavilág, Valentin nap?
Sziasztok!
Most Lukács naturista részén hölgy vagy pár ismerkedne?
Most Lukács naturista részén hölgy vagy pár ismerkedne?
Ma esztergom szauna valaki?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok,
Ma megy valaki a szentendrei V8 wellnessbe?
Ma megy valaki a szentendrei V8 wellnessbe?
Sziasztok!
Megy ma valaki Bp. Oriental spa naturista részlegére innen?
Megy ma valaki Bp. Oriental spa naturista részlegére innen?
Kecskeméti szauna megy valaki holnap
Köszönjük
Es mennyien voltak Mórahalomi szaunában?
És minden pénteken van? (Ez egy válasz felosz üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 18:58
Es mennyien voltak Mórahalomi szaunában?
És minden pénteken van? (Ez egy válasz felosz üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén voltam kint Mórahalmon a fenti szauna az textil mentes volt
Igaz csak pénteken az
Igaz csak pénteken az
Mai naptól csütörtökig Egerben leszünk találkoznánk szimpi párral kórházat nincsen. Vagy szimpi hölgyet egyedülálló pasik nem érdekelnek
Én mondjuk a párommal szoktam szaunázni és nem azért, mert feltétlen ismerkedni akarunk, szimplán szeretünk nudizni és szaunázni is. Mondjuk mi melegek vagyunk, de szauna 69-ben is voltunk többször is úgy, hogy nem akartunk senkitől semmit. Nem jövök zavarba attól, ha valaki hozzám szól. A szaunák szerintem nem a legtökéletesebb helyek az ismerkedésre, mert vegyes a felhozatal, sokan vannak akik felháborodnak, ha szexuális céllal kezdeményeznek. Másfelől a hölgyek könnyebben leplezik ezt, a férfiaknak néha fókuszálniuk kell, hogy ne legyen merevedésük, nehogy szó érje a ház elejét. Talán ha olyan szaunába mész, ami egy kicsit swinger is: szauna69, magnum, talán más lesz a tapasztalatod. A többi naturista szauna tapasztalat talán nem a legjobb ahhoz, hogy általánosítsd a férfiakat. Jó, hát ez a srác egy kicsit nyomi volt, de nem tudhatod mi volt emögött. Lehet már attól elkezdett merevedni, hogy hozzá szóltál.
A nézelődésre visszatérve, ne legyünk álszentek. Mindenki megnéz mindenkit identitástól függetlenül. Én is érzem és látom a tekinteteket amik végig mérnek.
Engem jobban szokott fusztrálni amikor valaki naturista szaunában van és játsza a prűdet. Legutóbbi tapasztalatom egy csaj volt, akinél hallottam, hogy megjegyzést tesz rám: "Miért nem lehet szolidabban átöltözni?!" A fürdőgatyámat vettem vissza, hogy átmenjek a textiles fürdőbe, ő pedig a nyugágyon fekve nézett, valószínű a segglyukamat látta
A nézelődésre visszatérve, ne legyünk álszentek. Mindenki megnéz mindenkit identitástól függetlenül. Én is érzem és látom a tekinteteket amik végig mérnek. Engem jobban szokott fusztrálni amikor valaki naturista szaunában van és játsza a prűdet. Legutóbbi tapasztalatom egy csaj volt, akinél hallottam, hogy megjegyzést tesz rám: "Miért nem lehet szolidabban átöltözni?!" A fürdőgatyámat vettem vissza, hogy átmenjek a textiles fürdőbe, ő pedig a nyugágyon fekve nézett, valószínű a segglyukamat látta
Hétvégén voltam kint Mórahalmon a fenti szauna az textil mentes volt
Igaz csak pénteken az (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 14:49
Igaz csak pénteken az (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott sajnos nincs Makon, régen volt Mórahalomon de megszűnt... Igen ez a környék több sebből vérzik ilyen téren
Szép napot
10.én megyünk kerekdomra
10.én megyünk kerekdomra
Ott sajnos nincs Makon, régen volt Mórahalomon de megszűnt... Igen ez a környék több sebből vérzik ilyen téren
(Ez egy válasz Saenchai üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 05. hétfő 13:18
Makón van textilmentes szauna? Illetve ha igen, akkor milyen és mennyire látogatott?
Sziasztok
Jól hangzik.
És merre leszetek Szegeden? (Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik.
És merre leszetek Szegeden? (Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok. árpádfőrdüröl tud valaki infót adni nekem?
Sziasztok, holnap azaz január 6-an kedden készülünk Miskoltapolcara az Elypsumba furodni.Ezuton szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral , semmi jó elrontoi nem vagyunk
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Én szívesen akar most is
Én szívesen akar most is
Sziasztok!
Én szívesen akar most is (Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen akar most is (Ez egy válasz Marcsikrisztian2025 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)

perchik
Trisha Brill