Köszönöm,de ott rengeteg a turista.
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2026. 01. 17. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyulán Corvinban ismerkednénk párokkal!
Aquaworld
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2026. 01. 17. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 14:46
Sziasztok!
Budapest közelébe keresnek szaunas helyet Tipp, tapasztalat jól jönne! . Egyenlőre nem ismerkedés céljából!
Budapest közelébe keresnek szaunas helyet Tipp, tapasztalat jól jönne! . Egyenlőre nem ismerkedés céljából!
Sziasztok!
Sziasztok! Gyulán Corvin hotel...párok?
Níregyházi termálfürdőbe ismerkednék utána vendégeim lennétek nálam, Peti
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő kád
-Hóangyal készítés(ennek díjjazása)
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő kád
-Hóangyal készítés(ennek díjjazása)
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok, ma , holnap lesz innen valaki a Büki szaunában?
Sziasztok!Holnap délután hölgyek lesztek a büki szaunában?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Ma Esztergom aqva Szaunába Hölgyel ismerkednék !
Ma érkezünk Gyulára esetleg pár ott???
Sziasztok!Január 20.-án igényes hölgy/igényes pár Bükön/Szombathelyen?Szép napot!Üdv
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, Hotel Füredben a masszázsról?
Van valakinek tapasztalata, Hotel Füredben a masszázsról?
Sziasztok!
Aquaworldben, Jászberényben vagy Nagykátán (gőzben) ismerkednék párral vagy hölgyel.
Aquaworldben, Jászberényben vagy Nagykátán (gőzben) ismerkednék párral vagy hölgyel.
Párok-lányok ma lesztek a büki vagy a sárvári szaunavilágban?(vagy holnap)
Sziasztok!
Hertelendre jön valaki holnap?
Hertelendre jön valaki holnap?
Sziasztok! Szombat/vasárnap szaunázni mennék, társaságot keresek max. 45-ig.
Elsősorban Győr, Esztergom vagy Aquaworld, de nyitott vagyok. Privátban egyeztessünk.
Elsősorban Győr, Esztergom vagy Aquaworld, de nyitott vagyok. Privátban egyeztessünk.
Köszi az infót, mi holnap megyünk, kipróbáljuk
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 15:56
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétköznap nincsenek sokan, teljesen kényelmes a létszám. Fürdőruhások nincsenek. Az összes szauna textilmentes, a fürdőruhás szaunát megszüntették, az is naturista lett. Szóval aki a wellnes részlegbe vesz jegyet, az tuti textilmentes. Mi sokat járunk, szerintünk az egyik legjobb, legnyugisabb, legkorrektebb hely!

stuka333
Logan