Sziasztok.Szívesen ismerkednék Veletek.Írtam privit.
(Ez egy válasz Bahata üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 06:59
Sziasztok amai napra vagy holnapra Bi masszört keresünk párommal. 50-es fiatalos pár vagyunk Fejér megyéből.
Ápolt, intelligens párral ismerkednék ma, a Ráckevei fürdő éjszakai programján. Szívesen masszírozok is..
A hónap elején Bükfürdön szemtanuja voltam egy dugásnak a ruhamentes medencében.A fickó addig smárolt a csajával mig az beleült a farokba és mozgott finoman.El is ment a csávó.
Sziasztok amai napra vagy holnapra Bi masszört keresünk párommal. 50-es fiatalos pár vagyunk Fejér megyéből.
Kiskőrösre jár valaki? Hölgyek? Párok?
Vasárnap esti wellnesskalandhoz keresem pár, vagy hölgy társaságát Pest megyében. Fiatal, igényes, normális fiú vagyok profi masszázstudással. Ha szeretnéd párodat meglepni egy olajos, kényeztető, teljes testmasszázs és diszkrét , igényes pár vagytok, írjatok priviben!
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Sziasztok fiatal párként keresünk olyan lányt akit érdekelne érzéki 4 kezes masszázs
)Tatabánya környékén
)Tatabánya környékén
Sziasztok.
Vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet. Kérem csak olyan párok írjanak, akik tudják és élvezik (a)miről szól ez!
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet. Kérem csak olyan párok írjanak, akik tudják és élvezik (a)miről szól ez!
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Cserkeszőlőre szokott valaki járni innen? Párok-Pasik-Csajok aqua wellness
Sziasztok! Páros wellness programhoz keresünk kedves, nyitott harmadik lányt 40 éves korig. Mi 25 éves pár vagyunk, az időpont március 15-dikei hétvége a helyszín pedig Eger. Ha vonz a hármas élmény kulturált környezetben, írj bátran
Sziasztok holnap valaki esztergom szauna ????
Hell9
Én megyek ma. Szerintem sokaan lesznek ma is. (Ez egy válasz Nono1978 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én megyek ma. Szerintem sokaan lesznek ma is. (Ez egy válasz Nono1978 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot..Ma este Bábolna ,naturista est!? Priv
Sziasztok! Debreceni Aquaticumban van valakinek kedve szaunázni?
Sziasztok! Ma megyünk Hertlenedre .valaki esetleg tudna segíteni abba hogy a szauna ès gőz programok mikor vannak ?
Sziasztok! Vasárnap és hétfőn Bükfürdőn szaunázunk, párral, esetleg pasival ismerkednénk.
Sziasztok.
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Sziasztok! Tudtok olyan páros masszázs lehetőséget valahol,.ahol egyszerre masszíroznak minket az intim részek érintésével is de nincs befejezés. Viszont azt szeretnék ha utána még ott lenne lehetőség kettesben levezetni azt az izgalmi állapotot amit az a látvány okoz hogy a párod meztelen testét egy idegen kényezteti.
Sziasztok!
Mi talán vasárnap tudtunk menni. (Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2026. 02. 20. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi talán vasárnap tudtunk menni. (Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2026. 02. 20. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

xs8x