Sziasztok! Ma megyünk Hertlenedre .valaki esetleg tudna segíteni abba hogy a szauna ès gőz programok mikor vannak ?
Sziasztok! Vasárnap és hétfőn Bükfürdőn szaunázunk, párral, esetleg pasival ismerkednénk.
Sziasztok.
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Sziasztok! Tudtok olyan páros masszázs lehetőséget valahol,.ahol egyszerre masszíroznak minket az intim részek érintésével is de nincs befejezés. Viszont azt szeretnék ha utána még ott lenne lehetőség kettesben levezetni azt az izgalmi állapotot amit az a látvány okoz hogy a párod meztelen testét egy idegen kényezteti.
Sziasztok!
Mi talán vasárnap tudtunk menni. (Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2026. 02. 20. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi talán vasárnap tudtunk menni. (Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2026. 02. 20. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat esti naturista szaunaest látogatáshoz keresnènk társaságot.
Valakit nem érdekel masszázs Mosonmagyaróvár környékén? Finom, izgató fajta
Ma tervezzük Hertelendet este, ha nem szakad nagyon a hó
(Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2026. 02. 17. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 17. kedd 09:44
Sziasztok
Mi is össze futhatunk, Hertelenden.
Melyik nap tervezitek legközelebb.
Mi is össze futhatunk, Hertelenden.
Melyik nap tervezitek legközelebb.
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!
Sziasztok!
Most délután Esztergom Aquasziget Naturista részén ma délután van innen hölgy vagy pár aki akik esetleg ismerkednének pasival?
Most délután Esztergom Aquasziget Naturista részén ma délután van innen hölgy vagy pár aki akik esetleg ismerkednének pasival?
Sziasztok. Ma mennénk ráckevére sajnos rég voltunk. Mi a helyzet most ott? Valami változás?
Viniferába valaki az itt lévők között ?
egy 30as pasi
egy 30as pasi
Adatlapunk szerint keresnénk pasit ma estére. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Mai nap masszázs Budapesten? Vagy en vagy engem mindenre nyitott vagyok
Sziasztok! 50-es fiatalos pár vagyunk ,szivessen látnánk vendégül egy szinpatikus Bi masszőr srácot mindenki örömére.
Lesz innen valaki péntek-szombat-vasárnap Ráckevén?
Én ott leszek 3 napig, bandázhatnánk.
Én ott leszek 3 napig, bandázhatnánk.
Vasárnap a V8 ba tervezünk menni, voltatok már? Milyen a hangulat ?
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely van (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok! Holnap jön valaki a büki szaunavilágba?

hópihe