Sziasztok!Igényes hölgyet/igényes párt keresek közös szaunázáshoz.Helyileg Bük-szaunavilág,Avita Therme(Bad Tatzmannsdorf)További szép estét.Üdv
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Holnap nagyméretű pasi vagy igényes ápolt pár ?? Magyarhertelen en !! Mi is pár vagyunk !!
Valaki ma mórahalon a csendes wellnesben???
Ma valaki Hertelend?
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Bp ma masszőr?
Ma este Ráckevén párokkal szívesen ismerkedünk
Sziasztok
Mai napon lenne esetleg hölgy aki vágyna kényeztetésre?Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Mai napon lenne esetleg hölgy aki vágyna kényeztetésre?Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Sziasztok,7-én szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Elypsiumban Miskolcon ,esetleg jön innen valaki?
Hètfön Magnumba ffi-nő pàr?Csatlakoznèk.
Badacsony hotel bonvino. Tapasztalatok?
nem rossz, érdemes megnézni
(Ez egy válasz Zsolika81 üzenetére (2026. 03. 05. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 05. csütörtök 18:35
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek véleménye a Szentendrei szauna szeánszról? Érdemes-e menni, milyen, stb. Köszönöm..
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek véleménye a Szentendrei szauna szeánszról? Érdemes-e menni, milyen, stb. Köszönöm..
Sziasztok.
Hellyel rendelkező férfi masszőrt keresek Sopronban!
Sziasztok!
Áprilisi 7,8,9,10.
Gyulán leszünk!
Szívesen ismerkednénk, lánnyal párral!?
Áprilisi 7,8,9,10.
Gyulán leszünk!
Szívesen ismerkednénk, lánnyal párral!?
Március 6-8-ig salirisben leszünk, szaunában kalandoznánk
Kedves párok!
A március 13-15-ei hètvègèt egy másik párral töltjük Egerben egy apartmanban.
Ha lenne esetleg olyan 30-40-es korosztályból lèvő igènyes, intelligens pár aki szívesen csatlakozna egy kellemes este eltöltèsère, jelezzètek felènk privát üzenetben!
A március 13-15-ei hètvègèt egy másik párral töltjük Egerben egy apartmanban.
Ha lenne esetleg olyan 30-40-es korosztályból lèvő igènyes, intelligens pár aki szívesen csatlakozna egy kellemes este eltöltèsère, jelezzètek felènk privát üzenetben!
Sziasztok!
Nem lessz valaki v.valakik a hétvégén a hotelben Tengelicen?
Szivesen ismerkednénk!
Nem lessz valaki v.valakik a hétvégén a hotelben Tengelicen?
Szivesen ismerkednénk!
Sziasztok
Írtam privátban
(Ez egy válasz Bahata üzenetére (2026. 03. 04. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 04. szerda 22:29
Írtam privátban
(Ez egy válasz Bahata üzenetére (2026. 03. 04. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtökön Bükfürdön leszünk a szauna részben szívessen ismerkednénk Bi pasival, szinpátia esetén folytathatjuk a szálloda szobában

Cattie