Mi egy évben 2-3 alkalommal ott töltünk egy all-invlusive hosszú hétvégét. A pihenőágyak konstans befoglalásán kívül teljesen korrekt a hely ha pihenni akar az ember.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2026. 03. 25. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 25. szerda 19:19
Amikor 3700 volt a belépő, még volt értelme oda járni. Mindig volt a szaunázáson kívül valami izgalmas...Most majdnem 23000 a belépő, mellé egy kaja minimum 8000,az ismerősök mind kikoptak, a színvonal a belépő árával semmit nem nyújt több pluszt,úgyhogy mi kezdünk leszokni róla, nem azért mert nem telik rá,egyszerűen unalmas...
Sziasztok. Péntek estére keresünk hellyel rendelkező két pasit. Budapest. Olyanok írjanak,akik ketten vannak.
Sziasztok . És hova jártok helyette ? Mi az ami hasonló szabad , natur és többen vannak ?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2026. 03. 25. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 25. szerda 19:19
Amikor 3700 volt a belépő, még volt értelme oda járni. Mindig volt a szaunázáson kívül valami izgalmas...Most majdnem 23000 a belépő, mellé egy kaja minimum 8000,az ismerősök mind kikoptak, a színvonal a belépő árával semmit nem nyújt több pluszt,úgyhogy mi kezdünk leszokni róla, nem azért mert nem telik rá,egyszerűen unalmas...
(Ez egy válasz J.Lidvigh üzenetére (2026. 03. 25. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Sziasztok!
Szívesen masszíroznám kényeztetném diszkréten Szekszárdon középkorú pár házaspár hölgy tagját. Ha szeretnéd írj privit !
Szívesen masszíroznám kényeztetném diszkréten Szekszárdon középkorú pár házaspár hölgy tagját. Ha szeretnéd írj privit !
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Sziasztok! Holnap jön valaki Bükre szaunázni?
Ki merre megy most hétvégén mi egy fiatal pár vagyunk szívesen ismerkednek!
Szombaton vagy vasárnap Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Sziasztok! Tegnap volt valaki a V8 szauna esten?
Veszprém megye Fejér megye Balaton srác masszőr van itt aki normális??
Aki csinál teljes testet és kézi levezetést?
Ja és felszerelése is van?
Én 40 éves sportos vékony srác vagyok.
Köszönöm
Aki csinál teljes testet és kézi levezetést?
Ja és felszerelése is van?
Én 40 éves sportos vékony srác vagyok.
Köszönöm
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok! Jövő hét első felében lesz valaki Bükfürdőn innen?
Sziasztok,
Csütörtöktől ismét elérhető vagyok, egy masszázsra, lingam, serkentő, teljes testmasszázsra. Helyem nincs Én látogatlak meg. 49 éves férfi vagyok.
Csak eger és szűk vonzáskörzete.
Csütörtöktől ismét elérhető vagyok, egy masszázsra, lingam, serkentő, teljes testmasszázsra. Helyem nincs Én látogatlak meg. 49 éves férfi vagyok.
Csak eger és szűk vonzáskörzete.
Sziasztok adatlapunk szerint keressünk párokat, férfiakat. Szaunánk van. Adatlapot olvas! Köszi!
Miskolc, vagy környékén masszőr hölgyet keresek,aki megmasszírozna egy elég macis férfit, 50+ előnyben
Sziasztok!
A Kiskunmajsai éjszakai fürdőről valakinek tapasztalata, élménye?
Péntek este a feleségemmel mennék, esetleg másik pár?
A Kiskunmajsai éjszakai fürdőről valakinek tapasztalata, élménye?
Péntek este a feleségemmel mennék, esetleg másik pár?
Sziasztok!
Saliris szaunában ismerkednék.
Saliris szaunában ismerkednék.
Sziasztok. Szívesen részt vennék egy ilyen kalandban a kért feltételek betartása mellet.
(Ez egy válasz 35pár üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 15:08
Igényes, kedves 35 éves pár vagyunk, hosszú barna hajú , 172cm magas, 63 kg , nagyon csinos női taggal… Izgatna minket ha egy nyaralóba csatlakozna hozzánk egy tisztelettudó , intelligens, nagyon normális pasi. Izgatna minket hogy a párom egy idegen pasi előtt hiányos öltözetbe lenne, mindig 1-1 ruha lekerülne róla… Esetleg közös szimpátia esetén masszírozás simogatás beleférne….beszélgetés , jakuzzi . (18+ mérettel rendelkezel, az előny)
Normál testalkatú, intelligens , tisztelettudó kedves pasit keresünk, aki nem tolakodó és tiszteletben tartja a szabályokat. Szexet nem akarunk.
Érdekelne minket Magyarországon is, Horvátországba is megyünk majd nyáron, esetleg hajód van oda is szívesen csatlakoznánk, természetesen , ezeket a költségeket mi fizetjük…
Normál testalkatú, intelligens , tisztelettudó kedves pasit keresünk, aki nem tolakodó és tiszteletben tartja a szabályokat. Szexet nem akarunk.
Érdekelne minket Magyarországon is, Horvátországba is megyünk majd nyáron, esetleg hajód van oda is szívesen csatlakoznánk, természetesen , ezeket a költségeket mi fizetjük…

Márkució